Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά»
«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (5/2) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, καθώς και για τον τρόπο που το αντιμετωπίζει μαζί με τα δύο της παιδιά.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου».

 

 

 

 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θέλει χρόνο και προσπάθεια»

«Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν» τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Μάξιμος, με ρωτάει συχνά. Ειδικά η περίοδος των γιορτών ήταν ένα ερέθισμα, γιατί έβλεπε ότι δεν περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς. Θέλει χρόνο και προσπάθεια» είπε η ηθοποιός.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;