Κατερίνα Κακοσαίου: «Στο Γυμνάσιο ξεκίνησαν δυσκολίες και η καθηγήτριά μου, μου είπε ότι έχω ΔΕΠΥ»
Κατερίνα Κακοσαίου: «Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος για τη σύγκριση με τον πατέρα μου. Ειδικά όταν ο πατέρας τα έχει καταφέρει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε η Κατερίνα Κακοσαίου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις σπουδές της, την ενασχόλησή της με το τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στη ΔΕΠΥ με την οποία διαγνώστηκε στο γυμνάσιο.

«Είχα προτεραιότητα τις σπουδές, τα πτυχία μου και μετά ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στη βιολογία και το δεύτερο στη βιομηχανία φαρμάκων», είπε αρχικά η Κατερίνα Κακοσαίου.

Η Κατερίνα Κακοσαίου είπε στη συνέχεια: «Στο γυμνάσιο ξεκίνησαν δυσκολίες και η καθηγήτρια που είχα στο σπίτι και με βοηθούσε μου είπε ότι έχω ΔΕΠΥ. Είχα δυσκολία στην εκμάθηση γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ αλλά δεν πειράζει. Αν χρειαστεί θα κάνω κάτι επί πέντε για να το καταλάβω».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Κακοσαίου ανέφερε: «Οι γονείς μου έβλεπαν ότι κάνω μικρά βήματα στη μουσική και ότι πάω προς τα εκεί. Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος για τη σύγκριση με τον πατέρα μου. Ειδικά όταν ο πατέρας τα έχει καταφέρει, μπαίνει το άγχος αν θα φανώ αντάξιος. Έχω ευχαριστήσει τους γονείς μου για την αγάπη που πήρα.  Το νέο μου τραγούδι το έχει γράψει ο πατέρας μου και λέγεται “Τι φταις κι εσύ”».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;