Θανάσης Τσαλταμπάσης: Μιλάει πρώτη φορά για την κόρη του - «Είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο»
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έγινε μπαμπάς και μιλά για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης πριν από μερικές ημέρες έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι διανύοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τον ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης Anastasia The Musical στο Θέατρο Παλλάς και μίλησε γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

«Η πατρότητα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Εύχομαι σε όποιον το θέλει να καταφέρει να το κάνει. Έξι μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο οκτώ ώρες. Ενώ είμαι άυπνος είμαι μέσα στην ενέργεια. Τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο που θέλω να το ανακαλύψω μέρα με τη μέρα. Βρίσκουμε τα πατήματά μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε όπως όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη Γη. Υπάρχει άγχος, αλλά η φύση προνοεί και γίνονται τα πράγματα. Όλη μας η αγάπη μεταφέρθηκε στο μωράκι μας. Αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο από εσένα. Η αγάπη που νιώθω γι’ αυτό το πλασματάκι είναι πρωτόγνωρη», δήλωσε  χαμογελαστός ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;