Σασμός Spoiler: Ένα τρομερό μυστικό και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα
Σασμός Spoiler: Τι θα γίνει στο 65ο επεισόδιο.

Ο Παύλος πιέζει τον Αντρέα να του ομολογήσει όλη την αλήθεια. Ο Αντώνης και ο Γιώργος συζητούν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για τη δράση του μασκοφόρου. Η συνάντηση Βασιλικής και Αργυρώς αναγκάζει τη Βασιλική να τραπεί σε φυγή, ανησυχώντας τον Μαθιό, που την πιέζει να τα βρούνε.

Η Αργυρώ από την άλλη δε δείχνει να θέλει να κάνει το βήμα. Καθώς ο Μαθιός επιμένει  για την ενοχή του Βαγγέλη, ο Χρήστος εξετάζει τον Μανόλη πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή. Η Θοδώρα από την άλλη βλέπει τον Γιώργο και την Εύα να φιλιούνται, ενώ η Ξένια δίνει τελικά το στίγμα για το πού είναι η Νάντια. Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, η Καλλιόπη μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά για τον Ρούσσο.

Εκείνοι από την άλλη ανησυχούν για τον Αντρέα, που αποχαιρετά τον μικρό Πετράκη σα να ήταν η τελευταία τους φορά.… Ένα τρομερό μυστικό, όμως, και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα!

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;