Eminem: Έχει μετανιώσει για ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του
Δεν θα ερμηνεύσει ποτέ ξανά μια από τις επιτυχίες του.

Ο Eminem είναι ένας από τους πιο διάσημους ράπερ όλων των εποχών και έχει δεκάδες επιτυχίες. Ωστόσο, είπε πως μετανιώνει για ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του και ζητάει συγγνώμη που το έγραψε, ενώ δηλώνει ότι δεν θα το ερμηνεύσει ξανά.

Το τραγούδι αυτό σύμφωνα με το Lad Bible είναι το «Cleanin’ Out My Closet», το οποίο κυκλοφόρησε το 2002 και οι στίχοι του είναι πραγματικά σκοτεινοί.

Μέσα στο τραγούδι αποκαλεί τη μητέρα του «σκύλ@», και λέει μεταξύ άλλων ότι ελπίζει «να καεί στην κόλαση» και πως δεν θα δει ποτέ την εγγονή της.

Κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού είναι: «Σε όλη μου τη ζωή με έκαναν να πιστεύω ότι ήμουν άρρωστος όταν δεν ήμουν, μέχρι που μεγάλωσα, τώρα τα ανατίναξα, σε κάνει να ανακατεύεσαι, έτσι δεν είναι;

Δεν ήταν ο λόγος που έφτιαξες αυτό το CD για μένα, μαμά; Θα μπορούσες να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τον τρόπο που μου φέρθηκες, μαμά;

Αλλά μάντεψε; Γερνάς τώρα και κάνει κρύο όταν είσαι μόνη και ο Νέιθαν (ο αδερφός του Eminem) μεγαλώνει τόσο γρήγορα που θα καταλάβει ότι είσαι ψεύτικη. Και η Χέιλ γίνεται τόσο μεγάλη τώρα, πρέπει να τη δεις, είναι όμορφη. Αλλά δεν θα τη δεις ποτέ, δεν θα είναι καν στην κηδεία σου».

Eminem: Η συγγνώμη του

Η απολογία του στη μητέρα του έγινε μέσα από το τραγούδι του «Headlights».

«Η μαμά μου μάλλον έπαθε το χειρότερο. Δεν σε μισώ, γιατί μαμά είσαι ακόμα όμορφη για μένα, γιατί είσαι η μαμά μου. Αλλά λυπάμαι μαμά για το Cleanin Out My Closet, εκείνη τη στιγμή ήμουν θυμωμένος. Ποτέ δεν ήθελα να το πάω τόσο μακριά, γιατί. Τώρα ξέρω ότι δεν φταις εσύ και δεν κάνω αστεία. Ανατριχιάζω κάθε φορά που είναι στο ραδιόφωνο» είναι κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού.

Η μητέρα του, Debbie, τον μήνυσε για 10 εκατομμύρια δολάρια το 1999, πριν συμβιβαστεί με ένα ποσό 25.000 δολαρίων, δύο χρόνια αργότερα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;