Ατρόμητος - ΠΑΟΚ Super League: Live Streaming
Δες το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ για τη Super League σε Live Streaming στις 20:30.

Κρίσιμο παιχνίδι στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ. Οι δοκιμασίες δεν σταματούν, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να φιλοξενείται από τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Super League (20:30).

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

04 Φεβ. 2024
Ατρόμητος
FT
0 - 2
ΠΑΟΚ
41'
Magomed Ozdoev (Ακυρωθέν γκολ)
Lucas Acevedo
45'
45'
Brandon
60'
Giannis Konstantelias
Thomas Murg
61'
Ally Samatta 
Brandon
Tuur Dierckx
Diego Valencia
61'
Denzel Jubitana 
Eder González
62'
Pierre Kunde
Samúel Fridjónsson
68'
Dimitrios Tsakmakis
69'
72'
Kiril Despodov
Andrija Zivkovic
Gaëtan Robail
Andreas Kuen
77'
77'
Stefan Schwab
Magomed Ozdoev
Nikolaos Vergos
Karol Angielski
77'
Samúel Fridjónsson
85'
89'
Stefan Schwab (Ally Samatta )
90'
Giannis Konstantelias
90'
Soualiho Meïté
90'
Konstantinos Koulierakis

ΠΑΟΚ

Κάτι παραπάνω από δύσκολο το σημερινό ματς στα δυτικά προάστια για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του τελευταίου διαστήματος.. Δεν αφήνει το πόδι από το… γκάζι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Έριξαν στο καναβάτσο και τον Παναθηναϊκό οι «ασπρόμαυροι», ενώ με θριαμβευτικό τρόπο, τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League ο ΠΑΟΚ, έχοντας συγκεντρώσει 47 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Φυσικά, για ακόμη ένα ματς, δε λείπουν οι απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Βιειρίνια, Ρικάρντο, καθώς και τον νεοαποκτηθέντα Γιόνι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Εκόνγκ, Νάσμπεργκ και Τζίμας, ενώ από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σαμάτα, μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον Μπράντον, Σαμάτα.

«Ήταν δυο εξίσου σημαντικές νίκες. Εξίσου σημαντικό είναι και το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Μετά ακολουθεί μια περίοδος με πάρα πολλά συνεχόμενα και δύσκολα ντέρμπι. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό επιτελείο, διαχειριζόμαστε πολύ σωστά τα παιχνίδια, παίζουν  όλοι οι παίκτες. Ας τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος με τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα κάνουμε μετά ένα ταμείο προς το τέλος του μήνα», δήλωσε ο Οζντόεφ για το αποψινό ματς στα δυτικά προάστια.

Ατρόμητος

Στην αντίπερα όχθη, επικρατεί πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις του Ατρομήτου. Έφτασε στα όρια του τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, ωστόσο γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος. Δύο διαδοχικές ήττες και στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Σάσα Ίλιτς έχει να διαχειριστεί τέσσερις σημαντικές απουσίες, αφού ο Τζαβέλλας ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ιμερέκοφ, Κεσχρίντα , Βρακάς και Αγκιμπού Καμαρά.

  • Δες το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;