Πειραιάς: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου που παρενοχλούσε ανήλικη
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, παραπέμφθηκε στον ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές Αρχές τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 43χρονου από την Πάτρα, που συνελήφθη για υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους στον Πειραιά.

Οπως αναφέρει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Η δημοσιοποίηση «αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις», επισημαίνεται.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 43χρονου εδώ

Για την ίδια υπόθεση, η ΓΑΔΑ έχει διατάξει τη διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης, αναφορικά με την αναπαραγωγή βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ το πώς στήθηκε η επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του 43χρονου.

Πειραιάς: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 43χρονος κατάφερε μέσω social media να αποκτήσει επαφή με την ανήλικη, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της. Εκείνος, παριστάνοντας την ίδια μέσω διαδικτύου, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε σπίτι στον Πειραιά, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, παραπέμφθηκε στον ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
4'
24 - 41
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
33 - 24
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;