Google Bard με Gemini Pro και στα ελληνικά
Ο ψηφιακός AI βοηθός της Google υποστηρίζει πλέον 40 γλώσσες.

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, η Google προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου της τότε, ακόμα πιο ισχυρού γλωσσικού μοντέλου, ονόματι Gemini.

Μεταξύ των ανακοινώσεων ήταν και η είδηση ότι ο ψηφιακός ΑΙ βοηθός της, o Bard, θα ενσωμάτωνε την Pro έκδοση του Gemini, με άμεση διαθεσιμότητα σε 170 χώρες, μόνο, όμως, στην Αγγλική γλώσσα

Αυτό μέχρι χθες, αφού η Google προχώρησε σε νέες ανακοινώσεις προσθέτοντας 40 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά, διευρύνοντας ταυτόχρονα τη διαθεσιμότητα του Bard σε 230 χώρες και περιοχές.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή περιλαμβάνει και τη λειτουργία double check του Bard που λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας για τις απαντήσεις που δίνει ο Bard. 

Πλέον κάνοντας «κλικ» στο εικονίδιο «G», ο Bard θα ελέγχει την απάντηση που σας έχει δώσει και θα αξιολογεί αν υπάρχει περιεχόμενο στο διαδίκτυο που να την τεκμηριώνει. Στη συνέχεια αν και εφόσον μία απάντηση μπορεί ελεγχθεί με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να κάνετε «κλικ» στις μαρκαρισμένες φράσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που βρέθηκε στο Google Search, υποστηρίζοντας ή αντικρούοντας τις πληροφορίες της απάντησης.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις τον ανανεωμένο Bard μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας στη διεύθυνση bard.google.com

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;