Βίκυ Καγιά: «Ο κύκλος του Shopping Star και του GNTM έχει κλείσει για μένα»
Η Βίκυ Καγιά έκανε τις δικές της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά το βράδυ της Τετάρτης (31/1) σε βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, το Shopping Star, το GNTM, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

«Απολαμβάνω την ηρεμία μου, είχα πολύ καιρό να βγω βράδυ. Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Έπειτα, σχολιάζοντας τη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, ότι η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping Star δεν έκανε καλό στο πρότζεκτ, η Βίκυ Καγιά απάντησε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο για τα λόγια του, είναι πολύ γλυκό και τιμητικό. Αλλά χαίρομαι που είπε και καλά λόγια για τη συνεργάτιδά του αυτή τη στιγμή. Ο κύκλος του Shopping Star έχει κλείσει για μένα, όπως επίσης και του GNTM».

«Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα σκαριά» είπε κλέινοντας η Βίκυ Καγιά.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;