Ζήσης στο Slam Dunk: «Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους οι αιώνιοι, προολυμπιακό με Γιάννη»
Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στο 3ο επεισόδιο του «Slam Dunk», αποθεώνοντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όλα όσα είπε για τον Σπανούλη, το προολυμπιακό και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το 3ο επεισόδιο του «Slam Dunk» στο κανάλι στο youtube του StoiximaView είναι γεγονός. Εκλεκτός καλεσμένος αυτής της εβδομάδας είναι ο Νίκος Ζήσης και η συζήτηση είναι απολαυστική. Ο GM της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Εθνική ομάδα, παράθυρα, Βασίλης Σπανούλης, προολυμπιακό και Γιάννης Αντετοκούνμπο ανοίγουν τη κουβέντα.

Ο Νίκος Ζήσης σχολιάζει τα δεδομένα για το πρώτο παράθυρο, με συμφωνία Euroleague και FIBA, για τον νέο προπονητή της ομάδας, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Συνεχίζει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τη πορεία τους φέτος, ενώ σχολιάζει και την πορεία όλων των ελληνικών ομάδων.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζήσης είπε: 

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Μιλάμε ακατάπαυστα με τον Βασίλη Σπανούλη, απλά αυτή τη στιγμή έχουμε τη τύχη και την ευλογία να είμαστε στην Εθνική ομάδα, που μας ενώνουν πάρα πολλά πράγματα, αναμνήσεις από μικρά παιδιά, οπότε μαζί με όλους τους προπονητής και με όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας είμαστε πολύ χαρούμενοι να έχουμε τον Βασίλη, ως προπονητή. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για όσα έχει πετύχει. Οι προσωπικοί τίτλοι, η καταξίωση, ο χαρακτήρας του μιλάνε από μόνοι τους. Είμαστε τυχεροί να έχουμε έναν άνθρωπο, που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Ο Βασίλης αγαπάει τις προκλήσεις, η Εθνική είναι από τις μεγάλες του αγάπες και πιστεύω ότι θα το δείξει στη πράξη ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη πρόκληση. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και θα τα δούμε όλα στη πράξη».

Για τους παίκτες και τη διαθεσιμότητα τους, για τα παράθυρα της Εθνικής: «Για πρώτη φορά έχουμε συμφωνία FIBA και Euroleague γι’ αυτό το παράθυρο. Ίσως υπάρξει πίεση σε κάποιους παίκτες, από τις ομάδες. Υπήρχε αυτή η πίεση και στη δική μας εποχή και υπήρχε ο προβληματισμός να παίξουμε ή να μη παίξουμε στην Εθνική ομάδα. Δεν υπήρχε ποτέ η σκέψη να μη παίξουμε στην Εθνική ομάδα, εφόσον ήμασταν υγιείς. Οι παίκτες πρέπει να είναι υγιείς. Έχουμε ειδικούς για να μην «ξεζουμίσουμε» τους παίκτες. Από την άλλη, είναι ευκαιρία, αφού σταματάει η Ευρωλίγκα, να βάλουμε ένα λιθαράκι πάνω σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας. Έχει μιλήσει ο κόουτς μαζί του. Για όλους ισχύει, πως ακόμα δεν υπάρχει τίποτα καταληκτικό. Είναι όνειρο το προολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη πρόκληση».

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Και οι δύο ελληνικές ομάδες είναι σε πολύ καλό σημείο. Σε καλό επίπεδο. Βρίσκονται σε παρόμοια φάση. Και οι δυο μας ομάδες έχουν προβλήματα τραυματισμών σε κομβικές θέσεις. Είναι δύσκολο, πρέπει να το διαχειριστούν. Μπαίνουν σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να σφίξουν τα δόντια, να πάρουν αυτές τις νίκες, αυτής της εβδομάδας.  Ο Ολυμπιακός, το καλοκαίρι, έχασε δύο πάρα πολύ σημαντικούς παίκτες. Κύριοι εκφραστές της επίθεσης και της δημιουργίας, τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών, που έχει τώρα. Είναι δύσκολο να προπονηθεί όλη η ομάδα μαζί, ψάχνει τη χημεία της. Πρέπει να ξεχαστεί η ομάδα που έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια, είναι μια νέα ομάδα.

Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλες ομάδες, με ειδικό βάρος, με φανέλα. Αν ο Ολυμπιακός έχει υγεία, ενώ στα προγνωστικά είναι πιο πίσω, αν καταφέρει να μπει στα playoffs, μπορεί να κάνει ζημιά αργότερα, αν τον υποτιμήσουν.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα, άλλαξαν τα πάντα, ενώ ξεκίνησαν δύσκολα και λογικά, κατάφεραν μέσα από μεγάλες νίκες, του έδωσαν ψυχολογία. Ενώ είναι μια καινούργια ομάδα, έχουν καταφέρει να έχουν πολύ καλή χημεία, να είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Είναι μια σκληρή ομάδα, που έχει κερδίσει δύσκολους αγώνες με χαμηλό σκορ, αν θεωρούσε κάποιος ότι με Αταμάν θα κερδίζει ο Παναθηναϊκός, μόνο με 90 πόντους. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα, είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ ότι έχει επανέλθει και ο κόσμος στηρίζει αυτή τη προσπάθεια. Οι ομάδες μας με τα προβλήματα τους, όπως όλες οι ομάδες, μπορούν να μπουν στο τελικό στάδιο της Ευρωλίγκα και να ‘πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους’». 

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Ζήσης στο «Slam Dunk»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;