Σύλληψη 43χρονου: ΕΔΕ για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο
Βίντεο του 43χρονου κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, το οποίο τραβήχτηκε από τον youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη.

ΕΔΕ διατάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για το βίντεο με τον 43χρονο που συνελήφθη λίγες ημέρες πριν στον Πειραιά και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Βίντεο του 43χρονου κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, το οποίο τραβήχτηκε από τον youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη και δείχνει την επιχείρηση της αστυνομίας και τη σύλληψη του κατηγορούμενου από την Πάτρα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο δεν είχε την έγκρισή της. Παράλληλα ερευνάται και το γιατί επέτρεψε η αστυνομία να βιντεοσκοπηθεί και να ανέβει στα social media η επιχείρηση της για την σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ό,τι  όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος άρχισε να επικοινωνεί με την ανήλικη μέσω των social media. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σκοπός του ήταν η ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του. Στη συνέχεια, η ανήλικη ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος παριστάνοντας την ίδια κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε σπίτι στην περιοχή του Πειραιά.

Εκεί ο 43χρονος ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη. Παράλληλα, κατασχέθηκε ένα σακίδιο πλάτης μέσα στο οποίο βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα-εξαρτήματα, καθώς και ένα usb stick, με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του 43χρονου από την Πάτρα, αναφέρεται: «Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;