Ολυμπιακός: Στη Ρίο Άβε ο Βρουσάι, στην Κασίμπασα ο Πορόζο
Ο Ολυμπιακός προχωρά στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός  θέλει να ελαφρύνει το ρόστερ του, πέρα από τις μεταγραφικές του ενισχύσεις, αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Μετά τις 6 προσθήκες και τις ήδη 3 αποχωρήσεις των Σκάρπα, Φρέιρε και Σολμπάκεν, από του Ρέντη αποχωρούν σίγουρα 2 παίκτες ακόμη.

Ο πρώτος είναι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος  βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην Ρίο Άβε τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο με τη μορφή δανεισμού, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής και δη στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Τζάκσον Πορόζο που δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη θέση του στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ έχει δεχθεί πρόταση από την Κασίμπασα και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει εκεί. Υπενθυμίζεται πως ο Πορόζο ήρθε στο λιμάνι το καλοκαίρι ως δανεικός από τη γαλλική Τρουά.

Δεν θέλει να πάει στην Ανκαραγκουτσού  ο Μπιέλ

Πέρα από τον Γιόβετις που ίσως συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και την Παρτιζάν, σκέψεις γίνονται και για αποχώρηση του Μπιέλ.

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος όμως, αρνήθηκε να πάει στην Τουρκία για λογαριασμό του Ανκαραγκουτσού. πήρξε προσέγγιση και από ρωσικούς συλλόγους, ωστόσο τον παίκτη δεν τον δελεάζει αυτή η προοπτική. Το μέλλον του λοιπόν στον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό, με τον Μπιέλ πάντως να έχει συζήτηση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;