Γιώργος Λιάγκας: Έφυγε εκτάκτως από το «Πρωινό» - «Επιτρέψτε μου να αποχωρήσω»
Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι αφήνει την εκπομπή στα καλά χέρια των συναδέλφων του

Αποχώρησε από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, έφυγε από το πλατό στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι αφήνει την εκπομπή στα καλά χέρια των συναδέλφων του, Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη χωρίς εξηγήσει τους λόγους.

«Κύριοι συνάδελφοι θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα. Το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω κανονικά, πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να είστε καλά. Πάμε σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Φαίης Σκορδά άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακή ανακοπή και σήμερα Τρίτη (30/1) θα γίνει η κηδεία του στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του. Ήταν πολύ συχνά στο πλευρό της Φαίης, καθώς ταξίδευε από το Κιλκίς, όπου διέμενε, στην Αθήνα, για να βλέπει την κόρη του και τα εγγόνια του.

Εργαζόταν ως ακτινολόγος και σύμφωνα με το Open το 2016 πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Όπως τονίστηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε για το έμφραγμα που υπέστη ο πατέρα της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Πόρτο Χέλι.

Τότε η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος καθώς ο Δημήτρης Σκορδάς διεκομίσθη με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;