Ζώδια: Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 23 Ιανουαρίου - Σοβαρότητα, ωριμότητα και συνέπεια
Η Αφροδίτη δίνει διαφορετική πινελιά στις εκδηλώσεις του συναισθήματος. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο όσους αγαπάμε, εξετάζουμε τα καθήκοντά μας, περιορίζουμε αισθητά την υπεραισιοδοξία.

Ζώδια: Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 23 Ιανουαρίου

Σοβαρότητα, ωριμότητα και συνέπεια

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η συναισθηματική εκδήλωση ήταν αρκετά θετική. ΗΥπήρχε νότα αισιοδοξίας, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, ίσως όμως και ανεμελιάς ή αφέλειας, κάποιες φορές.

Πλέον όμως, η έκφραση των συναισθημάτων περιορίζεται σε όρια σύνεσης, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται  στον Αιγόκερω την 23η Ιανουαρίου 2023. Θα παραμείνει ως και την 15η Φεβρουαρίου.

Το χαμόγελο δεν σταματά, η ανάγκη για δημιουργία, νέες κατευθύνσεις και προοπτικές, εξακολουθεί να μας ενδιαφέρει, αλλά η Αφροδίτη δίνει διαφορετική πινελιά στις εκδηλώσεις του συναισθήματος.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο όσους αγαπάμε, εξετάζουμε τα καθήκοντά μας, περιορίζουμε αισθητά την υπεραισιοδοξία.

Παρά ταύτα, η Αφροδίτη μας προτρέπει να βρούμε την ομορφιά στο λιτό, στο αξιόλογο, στο ουσιαστικό και στο απέριττο. Προφανώς, η εγκράτεια είναι το ισοζύγιο της υπερβολής και της υπερεκτίμησης δυνάμεων.

Οικονομικές απολαβές, έρχονται όταν και όπου έχουμε καταβάλει κόπο, μόχθο, με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενό μας.

Αφροδίτη – ο πλανήτης των πέντε αισθήσεων, αλλάζει την αισθητική μας αντίληψη πλέον…

Στην θετική εκδοχή:

Θα μας αρέσει το πιο αξιόλογο, συντηρητικό, διαχρονικό, πολύτιμο.

Θα ενδιαφερθούμε για την ουσία των σχέσεων και όχι την πληθωρικότητα. Είναι εδώ όπου οι πράξεις αναδεικνύουν αυτό που αισθανόμαστε και όχι τα πολλά λόγια…

Θα νιώσουμε ευθύνη προς όσους αγαπάμε, καθήκον προς τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή τους. Εξ άλλου, αυτές οι αξίες θα μετρούν πρωτίστως, σε κάθε σχέση, προσωπική ή επαγγελματική.

Η εικόνα που θα πρέπει να προβάλλουμε, εμπεριέχει κύρος και είναι άξια των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει ως σήμερα.

Στην δύσκολη εκδοχή:

Μία παροδική αίσθηση μελαγχολίας, δεν μας αποθαρρύνει. Διότι αναγνωρίζουμε πως η ζωή δεν έχει μόνο φωτεινές πλευρές. Ίσως η νοσταλγία για κάτι που έχει χαθεί, η πικρία για μία συναισθηματική απογοήτευση, οι υποχρεώσεις που μας θέτουν εμπόδια, να δώσουν ένα τόνο πιο γκρίζο στην καρδιά.

Κάποιες φορές, η ανασφάλεια θα είναι έντονη, κυρίως όταν η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολες όψεις. (θα αναφερθούμε διεξοδικά τις αντίστοιχες ημέρες).

Θα γλυκαίνει το συναίσθημα και την αντίληψη της ζωής, όταν θα σχηματίσει θετικό συνδυασμό προς τον Ποσειδώνα, υλοποιώντας μια έμπνευση και προοδεύοντας σε τομείς της Τέχνης.

Θα απελευθερώσει την έκφραση και θα πιστέψει στις πρακτικές και υλικές επιτεύξεις, όταν θα τριγωνίσει τον Ουρανό.

Η σεμνή και συνετή πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έχει πολλά θετικά σημεία.

Ωριμάζουμε ως άνθρωποι, στις αξίες, στην εκτίμηση της Ομορφιάς, της Ποιότητας, ως συνεργάτες, ως σύντροφοι, ως μέλη της κοινωνίας.

Επιδιώκουμε όμως τον αυτοσεβασμό πρωτίστως, και προάγουμε την αυτοαξία μας, όπου και όταν μας αναλογεί. Μετά, αποδίδουμε σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση.

Κάθε εποχή, κάθε εναλλαγή, έχει την ομορφιά της. Εξ άλλου, πρόκειται για μία παρότρυνση να παραμείνουμε στο «κέντρο μας», συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, σωστοί απέναντι στην κοινωνία, της οποίας είμαστε μέλος.

Ας υποδεχτούμε τα δώρα αυτής της αξιόλογης εποχής…

Οι συμβουλές ανάλογα με το ζώδιο του Ηλίου ή του ωροσκόπου

Κριός

Σε ένα βαθμό σας κουράζει η θέση της Αφροδίτης, καθώς πρέπει να εξετάσετε πρακτικά ζητήματα και να δώσετε ένα πιο εγκρατές προφίλ στις κοινωνικές επαφές. Ίσως γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί και πρέπει να εξετάσετε λεπτομέρειες που αμελούσατε. Οι σχέσεις χρειάζονται μέτρο και προσοχή.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα πρέπει να αποδείξετε πως είστε συγκεκριμένοι, συνεπείς, εργατικοί και υπεύθυνοι. Η ανεμελιά περιορίζεται αισθητά και σας κουράζει η πίεση των ημερών. Όμως είστε σε θέση να αποδώσετε, με την ευελιξία σας και την ευπροσάρμοστη φύση σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχει ανάγκη για περισσότερη προσπάθεια. Μην γίνετε υποχόνδριοι και μην κρίνετε διαρκώς τις αδυναμίες των γνωριμιών σας. Προφανώς, αισθάνεστε πως μπαίνει ένα όριο στην αισθηματική σας έκφραση, για κοινωνικούς λόγους ή επειδή προέχουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι.

Ταύρος

Συμβατή με το ζώδιό σας η θέση της Αφροδίτης, θα προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο πεδίο στη γνώση και στην εξειδίκευση. Ίσως κατανοήσετε τις ιδέες που σας αρέσουν και να εντάξετε την πρακτική πλευρά της ζωής με την αισθητική άποψη.

Στην επαγγελματική σας ζωή, μία επιμόρφωση θα βοηθήσει στο μέλλον. Θα ήταν καλό να γίνετε βαθύτεροι γνώστες και να εξετάζετε τις ιδέες που εφαρμόζουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εστιάζετε με περισσότερη προσήλωση στην αξία της γνώσης και την αξιοποιείτε αποτελεσματικά.

Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχει ρομαντική διάθεση, δίχως να αφήνεστε στο όνειρο. Η προσγειωμένη αντίληψη υπάρχει πάντα στη ζωή σας. Ωστόσο, σας επιτρέπει να αισθανθείτε τρυφερότητα και γλυκύτητα που ηρεμούν την ψυχή.

Δίδυμοι

Μία ιδιαίτερη αίσθηση αφήνει η Αφροδίτη για σας. Αισθάνεστε πως πρέπει να εστιάσετε σε πρακτικές πτυχές, που δεν σας είναι διόλου ευχάριστες. Κατά συνέπεια, σας περιορίζει την αίσθηση ελευθερίας η εποχή αυτή. Ταυτόχρονα, σας θέτει όρια που είναι σημαντικά, προκειμένου να επενδύσετε σωστά στα σχέδια για το μέλλον.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε συνετοί σε έξοδα και ίσως δεν αφεθείτε σε αλόγιστες επενδύσεις. Ωστόσο, κατοχυρώνετε ό,τι είναι σημαντικό, και το εξετάζετε μεθοδικά, αν σας εξυπηρετεί.

Στην αισθηματική σας ζωή, προσφέρεται η δυνατότητα να αναδείξετε ένα πάθος, με περισσότερη προσήλωση στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ή να βρείτε μία «αφορμή» να αποδομήσετε μία σχέση. Αυτό εξαρτάται από τα ατομικά σας χαρακτηριστικά στο σύνολό τους.

Καρκίνος

Περισσότερο κοινωνικούς και εκφραστικούς σας κάνει η Αφροδίτη, αν και συχνά θα είστε αναγκασμένοι να περιορίσετε την υπερβολή στις συγκινήσεις, την δεκτικότητα και  την παρόρμηση στο συναίσθημα. Πιστεύω πως θα φέρει ισορροπίες, αρκεί να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που υπογραμμίζονται αυτή την εποχή.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα κάνετε επιτυχημένες συνεργασίες, αν συζητήσετε πρακτικά και συγκεκριμένα τις λεπτομέρειες που απασχολούν τη δομή του έργου σας. Οι ρόλοι είναι διακριτοί και μπορούν να αποδώσουν, αν οι συνεργάτες σας έχουν συγκεκριμένες γνώσεις, απόψεις και εσείς, προσθέσετε την έμπνευσή σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος προκειμένου να διαπιστώσετε αν σας συμπληρώνει συναισθηματικά, το ταίρι σας. Αν όχι, τότε ενδέχεται να φανεί πολύ γήινη η επικοινωνία σας και να απογοητευθείτε. Παρά ταύτα, υπάρχει δυνατότητα να ανακαλύψετε την φυσική διάσταση των σχέσεων.

Λέων

Η περίοδος αυτή θα φέρει περισσότερη εγκράτεια, περίσκεψη και δυσκολία να εκφράσετε το φλογερό σας ταπεραμέντο. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας, να αφήσετε κατά μέρος τα παράπονα και να εστιάσετε σε λεπτομέρειες που αμελείτε.

Στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως πρέπει να γίνετε περισσότερο πρακτικοί στο εξής. Δεν είναι εξ άλλου η κατάλληλη εποχή για έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε αρκετά σχολαστικοί και ίσως επικριτικοί. Αποφύγετε να εστιάζετε υπερβολικά στην λεπτομέρεια, ενδιαφερθείτε για την ουσία και μην υποτιμάτε τα δώρα των σχέσεων.

Παρθένος

Σε σας, η Αφροδίτη, είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προσωπική σας έκφραση. Εναρμονίζεται με το ζώδιό σας και σας βοηθά να διευκρινίσετε ό,τι σας αρέσει ή ό,τι σας συγκινεί. Να εστιάσετε στην λεπτομέρεια και να το κατανοήσετε. Σταδιακά, προσέχετε περισσότερο τις πτυχές των ενδιαφερόντων σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε σε θέση να εργαστείτε επίμονα για ένα δημιουργικό έργο, αναπτύσσοντας τα ταλέντα σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, να είστε επικοινωνιακοί και ίσως πιο προσεκτικοί, με το ταίρι σας, θα σας αρέσει να απολαμβάνετε μικρές αλλά ουσιαστικές στιγμές, μαζί του…

Ζυγός

Άγχος φέρνει η θέση της Αφροδίτης, καθώς συγκρούεται το στυλ σας, με την πρακτική  και μεθοδική εκλογίκευση των συναισθημάτων. Παρά ταύτα, δεν είναι δύσκολο για σας, να προσγειωθείτε, και να ενταχθείτε τελικά στις απαιτήσεις των ημερών. Ίσως μάλιστα βοηθήσει η θέση της Αφροδίτης, να αποδείξετε πως είστε θετικοί και πρακτικοί, όταν χρειάζεται.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις, κυρίως αν τα έχετε αμελήσει. Ευέλικτα θα προσαρμοστείτε…

Στην αισθηματική σας ζωή, ίσως η λογική εμποδίζει το συναίσθημα και παρατηρείται ένταση, επικριτική διάθεση και οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις που σας κουράζουν.

Σκορπιός

Αρκετά προσγειωμένες θα είναι η απαιτήσεις σας αυτή την εποχή και σας ευνοεί η θέση της Αφροδίτης. Μάλιστα ενδέχεται να υλοποιήσετε ένα γόνιμο σχέδιο ή να εκφράσετε ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Επομένως, θα λειάνει πολλές αντιθέσεις που σας ταλαιπωρούν αυτή η εποχή.

Στην επαγγελματική σας ζωή, κάνετε σχέδια και τα εξηγείτε επαρκώς και ξεκάθαρα στο περιβάλλον σας. Ιδέες πρακτικές, εφαρμόζουν στην προσωπική σας έκφραση καλύτερα και δίνετε οδηγίες ή μαθήματα σε όσους σας ενδιαφέρουν.

Στην αισθηματική σας ζωή, είστε λιγότερο εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Προφανώς «μετράτε» κάθε κίνηση ή λέξη των αγαπημένων σας, είστε επιφυλακτικοί αλλά όχι τόσο τρυφεροί. Μην υπερβάλλετε.

Τοξότης

Για σας, είναι δύσκολη η προσαρμογή στη νέα θέση της Αφροδίτης, μειώνει την ανάγκη της φλογερής έκφρασης και του θαυμασμού γύρω σας. Ίσως νιώσετε πως ατονεί η διάθεση για δημιουργία, αλλά έχετε άδικο. Είναι η στιγμή να δώσετε βάση στα γήινα και πρακτικά ενδιαφέροντα.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας ενδιαφέρει να αναλύσετε κέρδη και ζημίες πλέον και να δώσετε βαρύτητα στις απολαβές. Πλέον δεν σας ενδιαφέρει μόνο η εκτίμηση και ο θαυμασμός, αλλά και η ανταμοιβή των κόπων σας. Καθορίζετε εκ νέου τις αξίες σας σε κάθε τομέα.

Στην αισθηματική σας ζωή, παρατηρείτε προσεκτικά τις ανάγκες σας και την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Μήπως τελικά πρέπει να κατανοήσετε πως η αγάπη κρύβεται σε μικρές λεπτομέρειες;

Αιγόκερως

Σε σας η Αφροδίτη, προσδίδει αισθητική αντίληψη, συναισθηματική έκφραση και περισσότερες ευαισθησίες. Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας. Αναγνωρίζετε σημαντικά στοιχεία για σας τους ίδιους, που αμελούσατε. Ενδιαφέρεστε για την εμφάνιση και την αρμονία σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή, με ευγένεια θα διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει και θα κάνετε καίριες παρατηρήσεις για τα συμφέροντά σας. Εξ άλλου οι συνδυασμοί με τους πλανήτες στα ζώδια της γης και στον φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στο έργο σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, ενδέχεται να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη άνεση. Θα αρέσετε και θα σας εκτιμήσουν για την απλότητα και την ειλικρίνεια που εκπέμπετε. Αλλά θα έχετε και ρομαντικές στιγμές.

Υδροχόος

Αν και η Αφροδίτη, είναι σε περιορισμό έκφρασης, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναζητήσετε προσωπικές ανάγκες, βαθύτερες και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε μάλιστα να ενδιαφερθείτε για τις αδυναμίες σας και για όσους είναι ταλαιπωρημένοι ή ευάλωτοι.

Στην επαγγελματική σας ζωή, σας βοηθά η έμπνευση, και πρέπει να μάθετε να είστε λιγότερο αυθόρμητοι, έχοντας την υπομονή για την «κατάλληλη στιγμή».

Στην αισθηματική σας ζωή, ρομαντικές και ονειρικές καταστάσεις, σας δίνουν χαρά. Δεν αποκλείεται να σας προσφέρει η περίοδος αυτή μία πρόκληση για κρυφές σχέσεις, αλλά δεν είναι εύκολο να έχουν διάρκεια. Επομένως, μην επενδύσετε συναισθηματικά.

Ιχθείς

Η θέση της Αφροδίτης σας προσφέρει πρακτική πλευρά σε ό,τι οραματίζεστε για το μέλλον, Κατά συνέπεια, ίσως είναι η ώρα της υλοποίησης, αν και θα πρέπει να μελετήσετε λεπτομέρειες σε πρώτο επίπεδο. Μετά, θα διαπιστώσετε πότε είναι η κατάλληλη ώρα για δράση. Σίγουρα δεν είναι άμεση…

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, προκειμένου να βρείτε συμπαράσταση και να οδηγηθείτε σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Ή να στηρίξουν κάποιοι γνωστοί και φίλοι, το έργο σας. Θα αρέσετε και θα είστε πειστικοί.

Στην αισθηματική σας ζωή, μην εκλογικεύετε τόσο πολύ το συναίσθημα. Έχετε γοητεία, αρέσετε, αλλά χρειάζεται και περισσότερο ρομαντικό στοιχείο στη ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;