Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα Super League: Live Streaming
Δείτε τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League σε Live Streaming στις 19:30!

Νίκη και καλή εμφάνιση αναζητά ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της εφετινής Super League (19:30).

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

28 Ιαν. 2024
Ολυμπιακός
FT
3 - 1
ΠΑΣ Γιάννινα
10'
Carles Soria
18'
Daan Rienstra
Andreas Ndoj
21'
54'
Kevin Rosero
Andreas Ndoj
57'
André Horta
Chiquinho
61'
63'
Pedro Conde 
Claudiu Balan
63'
Jordi Osei-Tutu
Kevin Rosero
(Georgios Masouras)Fran Navarro
65'
(Ύπο εξέτεση)Fran Navarro
66'
Santiago Hezze
João Carvalho
73'
Gelson Martins
Daniel Podence
73'
75'
Pedro Conde  (Πέναλτι)
79'
Zisis Karachalios
82'
Joseph Efford
Daan Rienstra
82'
Marios Tsaousis
Giannis Kiakos
(Georgios Masouras)Stevan Jovetic 
90'
Fran Navarro
Stevan Jovetic 
90'

Ολυμπιακός

Στόχος του Ολυμπιακού είναι ένας: Να διευρύνει το νικηφόρο του σερί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά την Καισαριανή, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν και από το Κλεάνθης Βικελίδης, φτάνοντας τα δύο διαδοχικά τρίποντα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Κάπως έτσι και μετά από 19 αγωνιστικές, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 πόντους. Με πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός, που ήταν αρκετά δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Κάρμο και Άμπι ήταν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών. Στην αποστολή για το σημερινό ματς αναμένεται να είναι και οι τρεις Πορτογάλοι, Τσικίνιο, Κάρμο και Ορτα, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού, μιας και ο Αλεξανδρόπουλος είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί. Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν οι Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Ρίτσαρντς, Μπρίνιτς, Πορόζο και οι Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλος που θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

ΠΑΣ Γιάννινα

Φυσικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατεβαίνει στο Φάληρο για να… παραδοθεί. Θα το παλέψει όσο μπορεί το ματς. Από ήττα στο ματς με τον Πανσερραϊκό προέρχεται ο ΠΑΣ, που μετράει τρία αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Super League. Πάντα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι, με 12 πόντους σε 19 αγωνιστικές. Στην αποστολή των φιλοξενούμενων βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ζόρντι Οσέι-Τούτου και Γκέργκελι Νάγκι. Πολλές οι απουσίες για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Πέρα από τους τιμωρημένους Παμλίδη, Παντελάκη και Τζίνο, υπάρχει και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λέο που ένιωσε ενοχλήσεις. Επίσης, εκτός είναι και οι Βρακάς, Μίνα και Ναούμης. Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Νάγκι, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κύρκος, Κιάκος, Λιάσος, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Έφορντ, Τούτου, Τσαούσης, Τζίμας.

  • Δείτε σε Live Streaming εδώ το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;