Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Κάρμο - Οι πρώτες του δηλώσεις
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ντάβιντ Κάρμο, απομένει η ανακοίνωση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός  συνεχίζει ακάθεκτος τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς χθες το βράδυ έφτασε στην Αθήνα ο Ντάβιντ Κάρμο, με σκοπό σήμερα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Μετά τον Νέλσον Αμπέι, που ανακοινώθηκε, η ομάδα του Πειραιά ενισχύεται με ακόμα έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Ο 24χρονος Πορτογάλλος στόπερ είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1.96  και έχει συμβόλαιο με την Πόρτο. Στους ερυθρόλευκους θα αγωνιστεί ως δανεικός με πολύ υψηλή οψιόν αγοράς, συγκεκριμένα 18 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πληρώσει τον μισθό του Κάρμο, και θα καταβάλλει ενοίκιο 250.000 ευρώ στην Πόρτο, ενώ αναμένεται να πάρει ακόμα 250.000 ευρώ η πορτογαλική ομάδα εάν οι ερυθρόλευκοι κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, καθώς είναι έτοιμος και δεν θα αργήσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Είναι ο δεύτερος παίκτης που έρχεται αυτή την μεταγραφική περίοδο δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό μετά τον Φραν Ναβάρο. Μάλιστα, αυτή θα είναι η 6η μεταγραφή του Ολυμπιακού μέσα στον μήνα!

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο τόνισε: «Ήθελα πραγματικά να έρθω και να εκπροσωπήσω αυτή την ομάδα. Όλα είναι σε σωστό δρόμο και ανυπομονώ να παίξω και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό.

Ένιωθα πως με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, ήταν σημαντικό για μένα. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον τρόπο που με ήθελαν, παίζοντας καλά».

Ποιος είναι ο Νταβίντ Κάρμο 

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1999.

Σε επίπεδο ακαδημιών έπαιξε μεταξύ άλλων στην Μπενφίκα και στη Μπράγκα. Το 2018 ξεκίνησε να παίζει στη Β’ ομάδα της Μπράγκα και από το 2020 στην πρώτη ομάδας της.

Το 2022 η Πόρτο θα δαπανήσει 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη σεζόν 2023-24 έχει επτά συμμετοχές στην Πόρτο (680 λεπτά) και έχει αγωνιστεί και στο Champions League.

Από τις 11 Νοεμβρίου 2023 είναι εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και έκτοτε αγωνίστηκε με τη β’ ομάδα.

Στην Πόρτο έχει 27 συμμετοχές και στην Μπράγκα έχει 57 και 1 γκολ. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας U-19 και U-20.

Φωτογραφίες: Intime

Διάβασε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;