ΟΑΚΑ: Άρχισε το ξήλωμα στο στέγαστρο Καλατράβα
ΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με τις συναυλίες

Άρχισε την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, το ξήλωμα στο στέγαστρο Καλατράβα του ΟΑΚΑ, αρκετούς μήνες μετά το «λουκέτο» στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, στο οποίο διαπιστώθηκαν προβλήματα στατικότητας.

Κλιμάκιο συντηρητών του ΟΑΚΑ αφαίρεσε σειρά από πάνελ που έπρεπε να αντικατασταθούν λόγω φθοράς. Μάλιστα, οι εργασίες συνεχίστηκαν και σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι οι εργασίες αποκατάστασης άρχισαν και ενδεχομένως το στάδιο να είναι σε θέση να επαναλειτουργήσει με τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα στο στέγαστρο.

Αναμένεται το πόρισμα

Να σημειωθεί ότι στις 15 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το πόρισμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που θα απαντάει στην αρχική μελέτη για την ασφάλεια του σταδίου.

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη ανεστάλη κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Ολυμπιακό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, καθώς οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

ΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με τις συναυλίες

Tο προσωρινό «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ, μετά το πρόβλημα στατικότητας που εντοπίστηκε στο στέγαστρο Καλατράβα, δημιούργησε πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι θα γίνει με τις μεγάλες συναυλίες του ερχόμενου καλοκαιριού.

Αρχικά είναι οι δυο μεγάλες (και ήδη sold out) συναυλίες των Coldplay αλλά από εκεί και πέρα το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία πως ήταν ήδη κλεισμένες και σύντομα θα ανακοινώνονταν δυο ακόμα πολύ μεγάλες συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξει το ΟΑΚΑ και φαίνεται πως αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ πως «εάν δεν έχει ανοίξει (το στάδιο), δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay. Είναι απλό. Θα υπάρξει μία διευθέτηση. Προέχει η ασφάλεια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;