Survivor 2024: Ο σοβαρός τραυματισμός του Σωτήρη Λαμάι - Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση
Survivor 2024: Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή - Η ομάδα που έχασε τον αγώνα ασυλίας

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024, τα είχε όλα. Δυνατούς αγώνες, έναν σοβαρό τραυματισμό, εντάσεις και την ανακοίνωση των τεσσάρων υποψηφιοτήτων για αποχώρηση.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή.

Στον αγώνα για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας μπήκαν οι δύο ομάδες του Survivor 2024. Διάσημοι και Μαχητές έβαλαν και πάλι τα δυνατά τους, για να εξασφαλίσουν την ενότητά τους και να στείλουν τους αντιπάλους στην κάλπη.

Όπως έγινε και στον αγώνα της Δευτέρας, έτσι και στην αναμέτρηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης (23/1), ο αγώνας κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο. Οι Κόκκινοι και Μπλε ισοφάρισαν στους 10 πόντους και οδηγήθηκαν σε flag race. Κατά τη διάρκεια του προτελευταίου αγώνα, όμως, ο Σωτήρης Λαμάι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Ο τραυματισμός έγινε όταν ο γνωστός επιχειρηματίας προσπάθησε να κατέβει από την τσουλήθρα στην υδάτινη κατασκευή και χτύπησε το ήδη επιβαρυμένο πόδι του, το οποίο έχει χειρουργήσει στο παρελθόν. Μετά από την οδηγία των γιατρών, o παίκτης του Survivor 2024 αναγκάστηκε να αποσυρθεί και να μείνει προσωρινά εκτός του αγώνα. Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, ο Σωτήρης Λαμάι είπε:

«Είναι χειρουργημένο το πόδι. Πονάει. Κουράστηκα. Δεν μου τα ‘λεγε καλά σήμερα, δεν ήμουν ακόμα έτοιμος. Με ενοχλούν οι σύνδεσμοι»

 

Τη θέση του πήρε ο Rob και οι Διάσημοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κάνουν το 11-11. Στην τελική αναμέτρηση τον πόντο κέρδισαν οι Μαχητές, στέλνοντας τους αντιπάλους τους για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην κάλπη του Συμβουλίου του Survivor 2024.

 

Στην ψηφοφορία της Δευτέρας (22/1), οι Διάσημοι είχαν εμφανιστεί διχασμένοι, δίνοντας 5 ψήφους στον Αλέξη Παππά και 6 στην Κρίστυ Καθαργιά. Στη νέα ψηφοφορία  τα πυρά στράφηκαν σε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Η Μαρία Αντωνά και η Όλγα Πηλιάκη έλαβαν από 5 ψήφους και περίμεναν την τελευταία για να ακουστεί το όνομα της τρίτης υποψήφιας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024. Τελικά, η Όλγα Πηλιάκη έλαβε την 6η ψήφο.

 

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματα, η παίκτρια του Survivor 2024 δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν το περίμενα, ίσως όχι για να σου πω την αλήθεια. Μου κάνει εντύπωση που το χθεσινό «Αλέξης» έγινε «Όλγα» σήμερα. Εγώ θα αγωνιστώ, γιατί γι’ αυτό έχω έρθει στο παιχνίδι. Αν είμαι άξια, ας παραμείνω»

 

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά ανέφερε:

«Παρότι είδα πέντε φορές το όνομά μου απόψε στην κάλπη, εγώ δεν ζήτησα ποτέ από κανέναν συμπαίκτη μου να με ψηφίσει ή να μην με ψηφίσει, ούτε θα γίνει κάποιος περισσότερο εχθρός μου μετά από αυτό. Κι απόψε να έφευγα από το παιχνίδι, θα έφευγα γεμάτη»

 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Δαλάκα -που ήταν και ο MVP της εβδομάδας- έπρεπε να υποδείξει την τέταρτη και τελευταία υποψήφια για αποχώρηση. Η παίκτρια του Survivor 2024 υπέδειξε τη Χρύσα.

Η μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για αυτή την εβδομάδα είναι γυναικεία υπόθεση ανάμεσα στη Δώρα, την Κρίστυ, την Όλγα και τη Χρύσα.

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
41'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
0'
27 - 25
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;