Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδος: Live Streaming
Δείτε το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδος σε Live Streaming στις 21:00!

Στη Λεωφόρο είναι στραμμένα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (21:00). 

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

24 Ιαν. 2024
Παναθηναϊκός
FT
1 - 2
Ατρόμητος
Aitor Cantalapiedra
11'
25'
Karol Angielski
42'
Denzel Jubitana  (Gaëtan Robail)
50'
Denzel Jubitana 
Giannis Kotsiras
Georgios Vagiannidis
60'
Tonny Vilhena
Bernard
61'
65'
Diego Valencia
Maksym Imerekov
65'
Andreas Kuen
Denzel Jubitana 
Anastasios Bakasetas 
Fotis Ioannidis
71'
Willian Arão 
Rubén Pérez
71'
76'
Konstantinos Pomonis
Gaëtan Robail
82'
August Erlingmark
82'
Konstantinos Pomonis
Daniel Mancini
Zeca 
87'
89'
Lucas Acevedo
(Χαμένο πέναλτι)Fotis Ioannidis
90'
90'
Nikolaos Athanasiou
Rubén Pérez
90'
90'
Nikolaos Vergos
Karol Angielski

Παναθηναϊκός

Τις βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να θέσει από το πρώτο ματς της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Τούρκου κόουτς, απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Ολυμπιακό. Μεγάλη εμφάνιση από τους «πρασίνους» και πρόκριση στη ρωσική ρουλέτα. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με νίκες και στο πρωτάθλημα: Με 2-0 έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο, κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από το τριφύλλι και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Μάλιστα, ο 70χρονος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται κανονικά στην 23αδα. Φυσικά εκτός, όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται ο Άντραζ Σπόραρ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που αποχώρησαν από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Ατρόμητος

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά και τη συντριβή της περασμένης αγωνιστικής. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ματς με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας βαριά ήττα. Επόμενος στόχος το Κύπελλο για τους φιλοξενούμενους, που βλέπουν ως μια μεγάλη πρόκληση τη μάχη με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας για λόγους αποφόρτισης, ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ο Πιέρ Κούντε. Ανέτοιμος είναι ο Φριντζόνσον, ενώ λείπουν οι διεθνείς Αγκιμπού Καμαρά και Κεσχρίντα. Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;