Μαρκ Ράφαλο: «Ευχαριστούμε τον λαμπρό κινηματογραφιστή μας, Γιώργο Λάνθιμο»
O Μαρκ Ράφαλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» σάρωσε στις φετινές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει σε 11 κατηγορίες.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου του 2024, με οικοδεσπότη για 4η χρονιά, τον Τζίμι Κίμελ.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που συγκέντρωσε το «Poor Things» ήταν και αυτή του Β’ Ανδρικού Ρόλου. Ο Μαρκ Ράφαλο διεκδικεί το βραβείο απέναντι στους Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Στέρλινγκ Κ. Μπράουν.

Για να εκφράσει τη χαρά του για το εν λόγω επίτευγμα, ο Μαρκ Ράφαλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ευχαρίστησε το κοινό που αγάπησε την ταινία, τον Γιώργο Λάνθιμο, που ανέλαβε τη σκηνοθεσία της και έδωσε συγχαρητήρια στο υπόλοιπο καστ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας και στη λεζάντα έγραψε: «Έχω το απίστευτο προνόμιο να κάνω ταινίες ως δουλειά. Το να αναγνωρίζεσαι από την Ακαδημία ανάμεσα στους καλύτερους είναι τιμή που ξεπερνά κάθε προσδοκία ως ηθοποιός. Ευχαριστούμε τον λαμπρό κινηματογραφιστή μας, Γιώργο. Και ευχαριστώ το κοινό που έδωσε μια ευκαιρία σε αυτή την ταινία. Συγχαρητήρια στην οικογένεια του Poor Things για όλη την αγάπη. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Ruffalo (@markruffalo)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;