Λίλι Γκλάντστοουν: Η viral φωτογραφία από τα σχολικά της χρόνια - «Πιο πιθανό να κερδίσει Όσκαρ»
Στη φωτογραφία, η νεαρή Γκλάντστοουν και ο συμμαθητής της Τζος Ράιντερ ψηφίστηκαν ως οι δύο που θα αναγνωρίζονταν για το ταλέντο τους.

Είκοσι χρόνια πριν κερδίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία «Killers of the Flower Moon», η Λίλι Γκλάντστοουν οραματιζόταν να κερδίσει ένα Όσκαρ.

Κατά την περίοδο απονομής των βραβείων, μια φωτογραφία της Γκλάντστοουν από την επετηρίδα του λυκείου επανεμφανίστηκε με την περιγραφή «Πιο πιθανό να κερδίσει ένα Όσκαρ» και έγινε viral.

 

Στη φωτογραφία, η νεαρή Γκλάντστοουν και ο συμμαθητής της Τζος Ράιντερ ψηφίστηκαν ως οι δύο που θα αναγνωρίζονταν για το ταλέντο τους. Καθώς η Λίλι Γκλάντστοουν πλησιάζει στην εκπλήρωση της πρόβλεψης, ο Ράιντερ έχει κάποια λόγια για την πρώην συμμαθήτριά του.

«Δεν νομίζω ότι είχα απαραίτητα την ικανότητα να σκεφτώ ή να κατανοήσω τι χρειάζεται για να βρεθεί κάποιος σε αυτή τη θέση για να είναι υποψήφιος για Όσκαρ και η Λίλι το έκανε», δήλωσε ο Ράιντερ σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight. «Και είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι έκανε τόσο υψηλού επιπέδου δουλειά και αναγνωρίζεται δικαίως γι’ αυτό».

Ο Ράιντερ δήλωσε ότι η φωτογραφία από το λύκειο με εκείνον και την Γκλάντστοουν έχει επανασυνδέσει τους πρώην συμμαθητές τους και πρόσθεσε: «Όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό».

Για τον Ράιντερ, αν η Γκλάντστοουν κερδίσει το Όσκαρ, «θα είναι σίγουρα ένα τέλος σε ένα παραμύθι. Και εννοώ, ξέρετε, ίσως όχι το τέλος. Είναι – δεν είμαστε καν 40 ακόμα. Αν παραμείνει στο παιχνίδι, ίσως μπορέσει να συγκεντρώσει, ξέρετε, μερικά [Όσκαρ]».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα USA Today, η Λίλι Γκλάντστοουν δήλωσε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Λεονάρντο Ντι Κάπριο της έστειλε με μήνυμα τη φωτογραφία από το σχολείο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της. Η Γκλάντστοουν ήταν επίσης σε επαφή με την Ράιντερ, ο οποίος την υποστήριξε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απονομής των βραβείων.

«Μου είπε: “Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό, αλλά όλο αυτό το μεγαλείο στη ζωή σου έφερε όλη την τάξη μας ξανά κοντά”», δήλωσε η Γκλάντστοουν. «Θα κάνουν ένα πάρτι για την παρακολούθηση των Όσκαρ. Το έχουν ήδη προγραμματίσει να γίνει στο παλιό θέατρο του γυμνασίου μας, οπότε χαίρομαι που δεν απογοήτευσα σε αυτό το επίπεδο».

Ως ιθαγενής Αμερικανίδα ηθοποιός, η Γκλάντστοουν έγραψε ιστορία με την υποψηφιότητά της. Σε συνέντευξή της στο Deadline, δήλωσε: «Γιατί είμαι η πρώτη; Γιατί χρειάστηκε να περάσει τόσος καιρός για να γίνω η πρώτη ιθαγενής Βορειοαμερικανίδα; Οι περισσότερες ταινίες που εμφανίζονται σε αυτές τις κατηγορίες γυρίζονται σε ιθαγενή εδάφη της Βόρειας Αμερικής και χρειάστηκε τόσος χρόνος».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;