Madonna: Το ιδιαίτερο μήνυμα για τα 18α γενέθλια της κόρης της
Η Μέρσι γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2006. Η σταρ την υιοθέτησε το 2009, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Γκάι Ρίτσι.

Η Madonna μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς (Mercy James).

Η διάσημη τραγουδίστρια συνόδευσε τις ευχές της με ένα βίντεο από φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί το τέταρτο παιδί της υπό τους ήχους μίας σύνθεσης του Ερίκ Σατί (Erik Satie) που παίζει η Μέρσι στο πιάνο. «Όμορφη Μέρσι Τζέιμς. Είσαι ήδη μια νέα γυναίκα! Όμορφη βασίλισσα της Αφρικής! Μας εξέπληξες όλους! Ανέκαθεν ήσουν η ήσυχη της οικογένειας», έγραψε η τραγουδίστρια του «Material Girl» στη λεζάντα της ανάρτησής της και αποκάλυψε πως η κόρη της ήταν το πιο «ήσυχο, ευγενικό, ντροπαλό και υπομονετικό» παιδί της οικογένειας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

«Ενώ όλα τα άλλα παιδιά μου, παρακαλούσαν για προσοχή, εσύ κρυβόσουν κάτω από την κουκούλα σου δεν ήθελες ποτέ να την τραβάς. Πάντα ταπεινή και καλή. Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ» ανέφερε.

«Με ξάφνιασε η γυναίκα που έγινες. Λαμπερή και με αυτοπεποίθηση. Χαρισματική και γεμάτη πάθος. Μια αληθινή καλλιτέχνις…το να σε ακούω να παίζεις Σοπέν κάθε βράδυ στην παράστασή μου με τόση αυτοπεποίθηση είναι τόσο συναρπαστικό. Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Είσαι πραγματικά ένα θαύμα», υπογράμμισε η Madonna για την κόρη της. «Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Τα πάντα να είναι ευτυχισμένα, γιατί το αξίζεις. Ο κόσμος είναι το όστρακό σου, παρόλο που και οι δυο μισούμε τα θαλασσινά! Σε περιμένει να τον απολαύσεις, να τον καταβροχθίσεις και να τον κατακτήσεις» συμπλήρωσε.

Η Μέρσι γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2006. Η σταρ την υιοθέτησε το 2009, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), όπως αναφέρει το People.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;