Ζώδια: Φλογερή Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου - Δημιουργικές εμπνεύσεις
Ζώδια: Με ένα λαμπερό φεγγάρι στον Λέοντα λίγο πριν το τέλος του Ιανουαρίου, δίνεται έμφαση στην εσωτερική μας φλόγα, για έμπνευση, έρωτα, δημιουργία και ζεστασιά, στην καρδιά του χειμώνα.

Ζώδια: Φλογερή Πανσέληνος στον Λέοντα 25 Ιανουαρίου

Δημιουργικές εμπνεύσεις

Από τη Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Με ένα λαμπερό φεγγάρι στον Λέοντα λίγο πριν το τέλος του Ιανουαρίου, δίνεται έμφαση στην εσωτερική μας φλόγα, για έμπνευση, έρωτα, δημιουργία και ζεστασιά, στην καρδιά του χειμώνα.

Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Υδροχόο, μία αντίθεση της φλόγας του καλοκαιριού με τον ψυχρό αέρα του χειμώνα, τονίζεται περισσότερο λόγω της δυναμικής τους σχέσης με τον Δία στον Ταύρο.

Αυτό το φεγγάρι λοιπόν, εξάρει τις συγκινήσεις και δίνει διαφορετική αίσθηση στον χειμώνα που διανύουμε.

Η Πανσέληνος είναι πάντα ώρα συνειδητοποίησης, σκέψης, αποτίμησης… Προστατεύονται το συναίσθημα, η ψυχική ευφορία, η λαχτάρα της ψυχής, η έμπνευση.

Όμως η χαρά, ο έρωτας, η δημιουργική έφεση και η έμπνευση, συναντούν απρόβλεπτες καταστάσεις. Ενίοτε εκπλήξεις, ενίοτε έντονες συγκινήσεις, ενίοτε απότομη αλλαγή και ρήξη.

Σίγουρα κάτι τείνει να αλλάξει αυτή τη φορά, στο φως του φεγγαριού (ακόμη και αν ο καιρός δεν επιτρέπει να το θαυμάσουμε στον ουρανό).

Ο Δίας στον Ταύρο, ζητά την απόλαυση του ωραίου, του φυσικού και του τρυφερού. Μία αγκαλιά, ένα άγγιγμα, μία αισθητική προσέγγιση, ένα μελωδικό άκουσμα, ο ευγενικός λόγος και η γεύση της ζωής, είναι φασικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν το ολόγιομο φεγγάρι.

Ένα άρωμα ποιότητας, που τόσο έχουμε ανάγκη, μπορεί να προσδώσει ξανά τη λάμψη στη ζωή μας.

Σημασία μεγάλη δίδεται στην ποιότητα και στις αξίες.

Αξίες ιδανικών, αξιόλογοι άνθρωποι, πολύτιμες καταστάσεις, επαναπροσδιορίζονται, με στόχο να λάμψει το αληθινό και το ξεχωριστό.

Στην Πανσέληνο αυτή, θα νιώσουμε πως μπορούμε να φέρουμε ανατροπή σε ό,τι δεν άγγιζε ως τώρα την καρδιά και την ψυχή μας.  Είναι σημαντικό να αφήσουμε κατά μέρος τον δισταγμό, την ατολμία, την αμφιβολία. Να σκεφθούμε αυτό που λέει η «καρδιά», καθώς η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Λέοντα, ζώδιο που συμβολίζει την καρδιά, την αγάπη και τη χαρά..

Προσοχή: σε εύκολες λύσεις, ψευδή διασφάλιση, αργοπορία, σε υπερβολικές απαιτήσεις, σε υπερβολικό ξόδεμα δυνάμεων. Η προσκόλληση στην ύλη θα είναι ένα πρόβλημα κατανόησης των γεγονότων.

Ας ευχηθούμε: να μη εθελοτυφλήσουμε τώρα, απέναντι σε όσα βγαίνουν στο φως. Και κυρίως, να μην περιοριστούμε στην επιφάνεια των αποκαλύψεων.

Κοινωνικές γνωριμίες, εκδηλώσεις, συναναστροφές και στόχοι, χρειάζονται ποιότητα και βάση αξιών και ιδανικών.

Δημιουργικότητα και έμπνευση, συμπορεύονται αν αποφασίσουμε να αγαπήσουμε ξανά, τη ζωή, έναν άνθρωπο, ένα χόμπι. Λίγοι και εκλεκτοί πλάι μας, ευαίσθητοι, με ενσυναίσθηση, αλτρουισμό και ευσπλαχνία.

Όχι πλέον ανάλγητους, δύσκαμπτους, με «ξένη νοοτροπία» προς τη δική μας.

Ακόμη και στο πιο βαθύ σκοτάδι, φόβου, καθήλωσης, απελπισίας ή πένθους, υπάρχει μία χαραμάδα φωτός που φέρνει ξανά την ελπίδα. Η ελπίδα θα έρθει από την Ομορφιά. Η προοπτική είναι μέσω της αισθητικής, της ποιότητας, της χαράς, την δημιουργίας. Κάτι που θέλει όλη την αφοσίωση και τον χρόνο μας, τον οραματισμό και την σιγουριά της επιθυμίας.

Η ελπίδα έρχεται, από την πρόσφατη αλλαγή θέσης του Ήλιου και του Πλούτωνα.  Προχωράμε προς μία καύση με στόχο την πλήρη αναγέννηση της ατομικότητας και της συλλογικότητας. Δίχως όμως να χάνουμε την αισθητική και τα ιδανικά μας. Διότι δίχως ιδανικά, δεν προχωράμε στη ζωή.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με έναν λαμπερό αστέρα, τον Βέγκα, δίνει το έναυσμα για μάχη προς την κορύφωση της κατάκτησης. Έχουμε το σθένος, όταν θέσουμε στόχους. Το ζητούμενο είναι οι στόχοι να αντιπροσωπεύουν εμάς ακόμη και αν χρειαστεί χρόνος και κόπος. Η δικαίωση θα έρθει, από την ίδια την προσπάθεια, όσο και να φαίνεται πως είναι δύσκολη.

Η σωστή στρατηγική οργανώνεται με μακρόπνοα σχέδια και αυτό φαίνεται από τον Ερμή που είναι επίσης σε σύνοδο με τον Άρη και τον Βέγκα.

Εξ άλλου, όπως γνωρίζουμε, «η μόνη μάχη που χάθηκε, είναι αυτή που δεν έχει πραγματοποιηθεί».

Θα υπάρξει πρόοδος, εξέλιξη και απελευθέρωση δεξιοτήτων, καθώς ο Ουρανός στηρίζει θετικά τη στρατηγική μας

Σε ό,τι φορά την χώρα μας, η Πανσέληνος αγγίζει την Αντιπολίτευση και την Κυβέρνηση, με κάποια σκιερά κέντρα, που παρασκηνιακά απαιτούν για τον λαό υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται οι δύο πόλοι (κυβέρνηση και αντιπολίτευση) να εξετάζουν από κοινού μυστικά τα οφέλη τους.

Τονίζει την ανάγκη του πολίτη να αφυπνιστεί, να μην εμπιστεύεται όσους έχουν θέσεις εξουσίας, ή δύναμη επιρροής. Θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ο καθένας μας αυτόνομα, έχοντας στη μνήμη την Ιστορία (που δεν διδάσκει τον Έλληνα, παρά τα άπειρα παραδείγματα).

Θα δοθεί η ευκαιρία, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην την εκμεταλλευτούν οι πολιτικοί μας. Κάποιοι θα έχουν αδυναμία δράσης και θα εμμένουν σε επιλογές που αποτελούν φαύλο κύκλο. Άλλοι θα κινηθούν προς εύκολες λύσεις. Άλλοι θα δράσουν ωφελιμιστικά.

Κυβέρνηση και Αντιπολιτευτικά κόμματα, θα κριθούν για το έργο τους και η αποτίμηση δεν φαίνεται καλή. Οι απαιτήσεις τους πληγώνουν το κοινό αίσθημα. Επίσης, η συρρίκνωση των οικονομικών του κράτους ή των αποταμιευμάτων, δυσκολεύουν τις παροχές.

Προφανώς αυτό είναι προγεγραμμένο.

Σημασία έχει πως η αλλαγή θέσης του Ήλιου και κυρίως του Πλούτωνα, στα αμέσως επόμενα χρόνια, μπορεί να προκαλέσει σαρωτικές αλλαγές στα συστήματα εξουσίας.

Ας ευχηθούμε να συνυπάρχει αφύπνιση των πολιτών και σωστές απαιτήσεις προς εκείνους που έκριναν πως μπορούν να αποφασίζουν «εν κρυπτώ» για μας, χωρίς εμάς.

Σε επτά με δέκα χρόνια, οι αλλαγές στη χώρα μας και στα πολιτικά σχήματα της εποχής, θα είναι ουσιαστικές. Ας είμαστε σε εγρήγορση γιατί ο Πλούτωνας δεν συγχωρεί το σαθρό, το φθαρμένο, το σκοτεινό και το υπόγειο. Στον Υδροχόο, θα βγάλει αλήθειες στο Φως.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο δάσκαλο της αστρολογίας, Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου περιγράφει την αλληγορική εικόνα της μάζας γρανιτένιων όγκων σε ένα κανάλι. Αυτό συμβολίζει την διάρκεια των βασικών στοιχείων της Φύσης, κάτω από την παροδικές αλλαγές που έχουν έμφαση αυτή την εποχή.

Υποδεικνύει αντοχή και σταθερότητα, με αυτογνωσία.

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο ή ωροσκόπο

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Θετική είναι η Πανσέληνος αυτή για εσάς, καθώς φέρνει αρκετές ιδέες στο προσκήνιο, δημιουργική διάθεση και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας και τις προτάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα αγγίξουν φίλους ή ανθρώπους που συμμερίζονται το έργο σας. Θα ακουστούν και μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο εκείνων που για εσάς ξεχωρίζουν στην καρδιά σας. Η αγάπη γίνεται χαρά και απόλαυση, φωτίζει τη ζωή σας.

Διαφορετικά, αν δεν σας προσφέρει λάμψη, θα αποφασίσετε να διακόψετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Πρέπει να προγραμματίσετε τους στόχους σας για μία σοβαρή τροπή στη σχέση ή μία αξιόλογη συνεργασία.

Ασχοληθείτε με όσους έχουν πλέον αποδείξει πως αξίζουν την αγάπη σας και προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να καλλιεργήσετε όμορφες προσωπικές σχέσεις. Αλλά και απομακρύνοντας όσους δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά. Θα είστε δημιουργικοί με ερωτική διάθεση που θα σας συνεπάρει…

Μία ονειροπόληση προκαλεί νοσταλγία αυτή την εποχή.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Έντονη θα φανεί για σας η Πανσέληνος του μήνα. Κι αυτό γιατί θα είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας από την πρόκληση να αλλάξετε ίσως συνήθειες και τρόπο ζωής.

Προκλήσεις παρουσιάζονται κυρίως μέσα από τον προσωπικό και στον κοινωνικό σας χώρο. Εγωιστική συμπεριφορά με τους οικείους σας, ή προς τους οικείους σας από την πλευρά σας, θα φέρει αναταράξεις. Ωστόσο, αν δεν επιτρέψετε στον εγωισμό να παρεμβληθεί σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και προθέσεις.

Μπορείτε να υποχρεωθείτε για συναισθηματικούς λόγους να φανείτε γενναιόδωροι, ανοιχτοί και πρόθυμοι σε ό,τι για σας έχει ουσία και να πείσετε με την κοινωνική σας προβολή, όσους σας ενδιαφέρουν.

Μην ξεχνάτε πως σας ευεργετεί και σας στηρίζουν οι πλανήτες από τον Αιγόκερω. Με σοφία και περίσκεψη, θα βρείτε λύσεις σε ό,τι σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε. Ευχάριστες και ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Θα λέγαμε πως η Πανσέληνος είναι για σας  ευεργετική, δίχως να αφήσετε όμως τις επιφυλάξεις, καθώς προκαλεί έξαρση συναισθημάτων. Κι αυτό γιατί σχηματίζει με το ζώδιό σας θετική γωνία.

Από την άλλη πλευρά δέχεστε την θετική επίδραση του Ήλιου σε ιδέες, οραματισμούς και γνώση.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε, στηρίζοντας τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις σας. Έχετε θετική σκέψη, έχετε φωτεινές ιδέες και γνωρίζετε τι πραγματικά επιθυμείτε να πετύχετε.

Αν είστε σε περίοδο εξετάσεων, ως σπουδαστές, θα μπορέσετε να έχετε σωστή αντίληψη στις μελέτες σας και καλή πρόοδο.

Αν πάλι θέλετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, τότε θα ήταν καλό να επικεντρωθείτε αυτές τις μέρες, θα έχετε νέες ιδέες και μπορεί μία αποκάλυψη να σας βοηθήσει ουσιαστικά. Θα έχετε γόνιμες συζητήσεις με τον κοντινό σας περίγυρο.

Στην κοινωνική σας ζωή, είστε αγαπητοί, και κατά πάσα πιθανότητα ιδιαίτερα ερωτικοί!

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Ανασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει η Πανσέληνος αυτή. Ίσως περνάτε αυτή την περίοδο κρίση αξιών και αισθάνεστε μετέωροι μπροστά στις αλλαγές που επιτυγχάνονται αυτό το διάστημα. Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βαδίζετε και συνήθως δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων.

Ωστόσο, η ρευστότητα της εποχής, θα σας φέρει ανησυχίες και γι’ αυτό αναθεωρείτε πολλά που θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά ή απαραίτητα στη ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ξεκαθαρίσματα με άτομα που επενδύσατε συναισθηματικά και τώρα πλέον δεν σας εκφράζουν. Ή να εκτιμήσετε μία σχέση εκ των υστέρων.

Αντίθετα, θα θελήσετε να έχετε κοντά σας όποιον ξεχωρίζει με την λάμψη της ψυχής του και την καθαρότητα του λόγου του. Ίσως αυτό είναι το πλέον σημαντικό τελικά για σας και φωτίζει τα επόμενα βήματά σας. Η αυθεντικότητα των προσωπικών σχέσεων, για να βασίζεστε σε λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Προσέχετε τις αποφάσεις γύρω από τον οικονομικό τομέα, είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε σε μία επένδυση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Δραστηριοποιηθείτε όμως για μία ιδέα ή μία προοπτική.

Μία ιδεολογία σας συναρπάζει και σε ένα ταξίδι μπορεί να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα αγγίξει την καρδιά σας.

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να πρέπει να αναπροσαρμόσετε την φιλοσοφία ζωής, να βρείτε ευχάριστες διεξόδους, ανθρώπους που αφιερώνονται με την καρδιά τους σε ό,τι κάνουν.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Στις βαθύτερες ανάγκες σας υπάρχει η επιθυμία για ρομαντικούς τόνους και θα αναζητήσετε ένα ταίρι που θα σας απογειώνει…

Προσοχή στις επενδύσεις αυτή την εποχή.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος).:

Δεν είναι εύκολη η αντιμετώπιση της Πανσελήνου αυτή την περίοδο, παρά μόνο όταν επιδιώξετε να ασχοληθείτε με τα κρυφά σας όνειρα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Ίσως είναι η στιγμή να φωτίσετε τα απωθημένα σας  που αφήσατε κατά μέρος, αρκετό χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το κρυμμένο τραύμα της ψυχής και να απαλλαγείτε πλέον.

Αν πάλι, υπάρχει ένα όνειρο που δεν τολμήσατε ως τώρα θα συζητήσετε, θα έχετε την ευχέρεια να το συζητήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε στον χώρο εργασίας, είτε στο άμεσο περιβάλλον.

Κάποιες ιδέες τους θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο και ίσως λύση στα προβλήματά σας. Θα αισθανθείτε μία ανακούφιση τελικά. Θα κινηθείτε περισσότερο τολμηρά και θα αφήσετε τους δισταγμούς σας πλέον.

Οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσετε εκείνον ή εκείνη που σας συναρπάζει και να βιώσετε κοντά του/της, στιγμές ξεχωριστές.

Μπορείτε να δώσετε μάχη για ένα δημιουργικό έργο, το παιδί σας ή το ταίρι σας.

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η Πανσέληνος έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στον χώρο εργασίας, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές ή μία κατάκτηση που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε πρόκληση προς το ζώδιό σας είναι η Πανσέληνος και δεν σας φέρνει εύκολες λύσεις, αλλά είναι ένα στοίχημα για σας.

Είναι η στιγμή που πρέπει να παλέψετε για την θέση σας στον χώρο της καριέρας και ίσως υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια, από συμβουλές που παίρνετε από το οικείο σας περιβάλλον.

Έχετε καινοτόμες ιδέες να προβάλλετε, αλλά ενδέχεται να μην εισακούγεστε, από εγωιστικούς λόγους του επαγγελματικού σας χώρου. Θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή και ο χρόνος θα σας δικαιώσει.

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις ίσως σας εκθέσουν αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι. Με επιχειρήματα και έξυπνες λύσεις, θα πρέπει να κάνετε την έκπληξη την κατάλληλη στιγμή. Όσο κι αν προκαλούν το μαχητικό σας πνεύμα λοιπόν,  ας είστε αρκετά συγκροτημένοι, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα σταθερό προς την εξέλιξή σας και να αποφύγετε τις παγίδες.

Όμορφες ρομαντικές στιγμές όμως σας περιμένουν στην προσωπική σας ζωή. Ένας έρωτας έρχεται και σας συναρπάζει, ή έχετε περισσότερη τρυφερότητα και αισθησιασμό προς το ταίρι σας. Όπως και να είναι, χαρείτε το!

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε ζώδιο φωτιάς είναι η Πανσέληνος, επομένως ανάβει την σπίθα της στην ζωή σας. Σας προκαλεί να ανοίξετε ορίζοντες και να κάνετε ένα βήμα ουσιαστικό προς την «επόμενη μέρα» στη ζωή σας.

Κάθε φορά που ξεκινάτε κάτι, δύσκολα το ολοκληρώνετε. Επομένως, εκείνο που παίζει ρόλο σήμερα είναι να διακρίνετε ποια ιδέα αποτελεί ουσιαστική έμπνευση για να τολμήσετε μία ανατροπή από το χθες. Το δικό σας «χθες» πάνω απ’ όλα.

Μην βιάζεστε, μην απλώνεστε με υπερβολικό ή πομπώδη τρόπο όμως.  Οι ιδέες είναι εκκεντρικές κάποιες φορές, ή «μπροστά από την εποχή». Αλλά βρείτε την κατάλληλη στιγμή για ουσιαστικές αποφάσεις.

Η πορεία σας θα διαγράψει ένα όμορφο μέλλον, αν βασιστείτε στη γνώση, την επιμόρφωση και τις ικανότητες που καλλιεργούνται. Αποφύγετε εύκολες λύσεις ή αντιδραστικές ιδέες, μόνο και μόνο γιατί …διαφέρουν!

Στις κοινωνικές σχέσεις, υπάρχει αγάπη αλλά αποφύγετε τους ανθρώπους που έχουν έπαρση και ανούσιο εγωισμό.

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Τα αποθεματικά των δυνάμεών σας προέχουν αυτές τις μέρες.

Αν αναφερόμαστε σε υλικό επίπεδο, θα είναι απαραίτητο να είστε φειδωλοί στα έξοδα και στις επενδύσεις σας. Οι πλανήτες στο ζώδιό σας περιορίζουν τη σπατάλη δυνάμεων.

Αν αναφερόμαστε όμως σε προσωπικό επίπεδο, μία προσωπική σχέση κρίνεται από το «δούναι-λαβείν» και είναι σημαντικό να μην την κάνετε να είναι ένας τρόπος απλής συναλλαγής.

Δώστε μεγαλύτερο πάθος, φλόγα, ζωντάνια και ζεστασιά στο ταίρι σας. Παράλληλα αποφύγετε τις εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Θαυμάστε τα θετικά της σχέσης και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα κατανοήσετε καλύτερα τις βαθιές σας ανάγκες και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Καθώς είστε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί, έχετε έμπνευση και ιδέες, χαρείτε την ανακάλυψη που προσφέρει το φως της Πανσελήνου και μοιραστείτε τις ανάγκες σας με το ταίρι σας.

Στις συζητήσεις, αναζητάτε το όραμά σας, ένα στόχο που θα σας συγκινήσει πραγματικά. Δεν αποκλείεται, να συναντήσετε σε μία σύντομη έξοδο, ένα θαυμαστή ή μία θαυμάστρια. Σε σας έγκειται πώς θα το διαχειριστείτε…

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Πρωταγωνιστής το ζώδιό σας, μαζί με αυτό του Λέοντα στην πρόκληση της Πανσελήνου.

Με την στήριξη του Ήλιου στο ζώδιό σας, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέες ανακαλύψεις αλλά και νέοι προορισμοί μπορούν να υπάρχουν, αν και είναι δύσκολο να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Καλοδεχτείτε τες, καθώς έχοντας επίγνωση της ανάγκης μίας συγκεκριμένης ισορροπίας. Κοινωνικοί και ανοιχτοί σε γνωριμίες, μπορείτε να απολαύσετε την εποχή αυτή.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται και η κριτική σας σκέψη θα είναι αυτή που θα φέρει ξανά την λύση.

Κι αυτό, γιατί βγαίνουν στο φως στοιχεία του συνεργάτη σας, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, που δεν είχατε προσέξει. Κάποιες συνεργασίες ή σχέσεις, θα διακοπούν πιθανόν, αλλά θα είναι προς όφελός σας.  Στην περίπτωση αυτή, θα διακρίνετε ένα εγωιστικό κίνητρο. Θα φανεί όμως και ποιος είναι αξιοπρεπής και αξιόπιστος στη ζωή σας. Θα ωφεληθείτε, αν είστε σε ετοιμότητα.

Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας αυτές τις μέρες.  Χρειάζεται επιφύλαξη και συνετός προγραμματισμός.

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Για σας η Πανσέληνος είναι σημαντική, για να δώσετε νέα αξία στην καθημερινότητά σας. Πρέπει να λάμψετε με την παρουσία σας στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, το φως της Πανσελήνου, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία κάποιων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει. Κάποια άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον διακρίνονται για την ποιότητά τους και σας στηρίζουν. Χαρείτε την παρουσία τους και αντλήστε δύναμη από αυτά!

Αυτή την εποχή θα είστε δημιουργικοί, περισσότερο εμπνευσμένοι και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές επιλογές. Αλλά είναι η ώρα ενός σχεδιασμού ενός στόχου και σταδιακά της υλοποίησής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;