Τo PalWorld σπάει το ένα gaming ρεκόρ μετά το άλλο
Ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα παιχνιδιών όλων των εποχών.

Αν και έχουν περάσει μόλις τρία 24ώρα από την κυκλοφορία του Palworld, το νέο action-adventure survival παιχνίδι της ιαπωνικής Pocket Air, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο X, το PalWorld έχει ήδη πουλήσει 5 εκατομμύρια αντίτυπα, νούμερο που το βάζει στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω του τίτλους, όπως το Elden Ring και το Hogwarts Legacy.  

Ταυτόχρονα μέσα στο Σ/Κ το Palworld σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των παιχνιδιών με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, αγγίζοντας το εντυπωσιακό νούμερο του 1.291.967 ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών. Συγκριτικά, το μόνο άλλο επί πληρωμή παιχνίδι που έχει καταφέρει να πετύχει υψηλότερο νούμερο ήταν το PUBG, με 3..257.248 παίκτες πριν γυρίσει σε free-2-play μοντέλο, ενώ συνολικά μόνο έξι παιχνίδια έχουν ξεπεράσει το νούμερο του 1.000.000 συνδεδεμένων παικτών, στην ιστορία του Steam.  

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι είναι το PalWorld, πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που διαδραματίζεται στον φανταστικό κόσμο των νησιών Palpagos, που είναι γεμάτα με πλάσματα γνωστά ως Pals. Εσύ αναλαμβάνεις το ρόλο ενός “εκπαιδευτή” Pals και καλείσαι να εξερευνήσεις τα νησιά, να πιάσεις όσα περισσότερα Pals μπορείς, σε ένα concept που θυμίσει πολύ το Pokemon, με τη διαφορά ότι τα Pals μπορούν να αναβαθμιστούν με όπλα. Στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Pals είτε για να σε βοηθήσουν στις μάχες, είτε για να σε βοηθήσουν στις διάφορες εργασίες που είναι απαραίτητες για τις βάσεις που χτίζεις καθώς εξερευνείς τα νησιά. 

Το PalWorld μπορείς να το παίξεις είτε solo είτε με άλλους παίκτες online σε servers έως 32 ατόμων και είναι διαθέσιμο σε PC, Χbox One και Xbox Series X|S καθώς και στους συνδρομητές Xbox Game Pass.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;