Γιώργος Νταλάρας: Το χρονικό της «κόντρας» με τους δημοσιογράφους - Το «ντροπή σας» και οι αντιδράσεις
Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, οι απαντήσεις των τηλεοπτικών προσώπων και ο τοξικός «κύκλος» των ΜΜΕ που επιμένουν να αναπαράγουν ασταμάτητα.

Σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, όλες οι πρωινές εκπομπές αναφέρθηκαν στον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του. Άλλες πιο μετριοπαθώς και κάποιες λιγότερο ψύχραιμα, έκαναν μία μνεία στον αξιόλογο ερμηνευτή και στη φράση που «πυροδότησε» τις κουβέντες στα τηλεοπτικά πάνελ.

«Ντροπή σας», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και έκτοτε οι απαντήσεις δίνουν και παίρνουν… ακόμη κι από εκείνους που -ισχυρίζονται- ότι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Μα καλά, ούτε μία Δευτέρα δε θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε;

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, διότι για να φτάσει κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτή την άκομψη -ομολογουμένως- φράση σίγουρα έχουν προηγηθεί κάποιες «πράξεις» που είναι καλό να γνωρίζουμε.

Γιώργος Νταλάρας: Πώς ξεκίνησε η «κόντρα» με τους δημοσιογράφους

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA, όταν ο τραγουδιστής είχε κάνει αναφορά στους νέους καλλιτέχνες, συγκρίνοντας τον Αντώνη Ρέμο με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και σχολιάζοντας εμμέσως με αιχμηρό τρόπο την απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να συμμετάσχει σε διαφήμιση αλυσίδας γρήγορου φαγητού.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης. Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”».

 

 

 

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχολίασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Χαρακτηριστικά, ο ίδιος είπε: «Τι να πω τώρα; Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα». Έτσι, ο τραγουδιστής απέφυγε ευγενικά να απαντήσει στο επίμαχο ζήτημα.

 

 

 

Γιώργος Νταλάρας: Οι νέες δηλώσεις και η κριτική στους δημοσιογράφους

Ο Γιώργος Νταλάρας, ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων σε νέες δηλώσεις, λέγοντάς τους «αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;», όπως μεταδόθηκε το Σάββατο (20/1).

Συγκεκριμένα, τα τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν τον δημοφιλή καλλιτέχνη έξω από ραδιοφωνικό σταθμό και όταν ο Γιώργος Νταλάρας τα αντίκρισε, είπε στους δημοσιογράφους: «Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;».

Κατόπιν, όταν ο Γιώργος Νταλάρας δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τραγουδιστές, οι οποίοι κάνουν και διαφημίσεις για fast food, είπε: «Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω και εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθέναν σας προσωπικά, αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;».

Μάλιστα, σύμφωνα με απόσπασμα που μεταδόθηκε από την εκπομπή «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε: «Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε! Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις! Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε, στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ, από το 1969 μέχρι σήμερα, είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα».

 

 

 

 

Σφοδρές αντιδράσεις από τις πρωινές εκπομπές

Όπως είναι εύλογο, οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν κάθε είδους σχολιασμό από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν χρειαζόταν να μπλέξει οικογένειες»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχολίασε μέσα από το Happy Day: «Έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα. Ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης που μονοπώλησαν το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον. Εγώ αυτό που νιώθω είναι ότι ο Γιώργος Νταλάρας σε μία συνέντευξη μετά από καιρό είπε τη δική του αλήθεια, ότι δηλαδή δεν θεωρεί πως ένας μεγάλος ερμηνευτής πρέπει να συνδέεται με διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα.

Ίσως δεν περίμενα ότι θα γίνει μετά όλη αυτή η αναπαραγωγή, ότι δεν θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού. Τον στενοχώρησε, τον εκνεύρισε κι αυτό φάνηκε ξακάθαρα. Όταν βγεις και κάνεις μία δήλωση που πιστεύεις και υπονοείς και κάποιους θέλοντας και μη, πρέπει να περιμένεις ότι κάποιος ίσως σου απαντήσει. Μπορεί να σου απαντήσει κάποιος όπως ο Αργυρός. Ο Νταλάρας ενοχλήθηκε που έγινε θέμα στις εκπομπές».

«Το ότι την Παρασκευή το βράδυ, έδειξε να χάνει τη ψυχραιμία του, αυτό δεν σε ενοχλεί; Αυτόν τον άνθρωπο, τον θυμάμαι για τα τραγούδια του, για τις απόψεις, για την πορεία του και τον έχω στο μυαλό μου στην κορυφή. Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά, για το αν γίνεται η δημοσιογραφία με τον τρόπο που γίνεται, να εμπλέκει οικογένειες, νομίζω δε χρειάζεται. Ο ίδιος δείχνει ότι παρασχολήθηκε με όλο αυτό και δεν θα έπρεπε. Θα μπορούσε να είχε πει “ό,τι είχα να πω, το είπα”» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

 

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα»

Στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, λέγοντας:
«Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα και κανέναν άνθρωπο, όταν με αντιμετωπίζει σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Το αν ντρεπόταν ο μπαμπάς μου ή όχι, ή η μαμά μου, ή ο οποιοσδήποτε, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και κανένας γονιός δεν ντρέπεται γιατί το παιδί του εργάζεται. Καλό είναι να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και πώς ξεκινήσαμε. Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να απευθυνθεί στους επικεφαλής και στις παρουσιάστριες και όχι στα παιδιά με τα μικρόφωνα στο πεζοδρόμιο».

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο, για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε ότι ο Γιώργος Νταλάρας «ξεπέρασε τα όρια».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα.

 

 

 

Από τη μεριά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε πως μετά από όσα είδε, ότι είχε μέσα του για τον σπουδαίο ερμηνευτή, γκρεμίστηκε.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ! Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο, για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο κορυφαίος και να είσαι δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποτιμάς κάποιον άλλον»

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα εις βάρος των δημοσιογράφων. «Πώς μπορεί ένας πολύ σπουδαίος ερμηνευτής και σαν προσωπικότητα, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό – να μη πω τη λέξη απομυθοποιεί – να σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ άβολα, εκείνη τη στιγμή που το παρακολουθείς. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μιλήσει στα “πεσίματα”. Θα μπορούσε να πει ο Νταλάρας πολύ ωραία “παιδιά δεν θέλω να μιλήσω, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η συνέντευξη. Γεια σας, τα λέμε άλλη φορά”.  Όλο αυτό για ποιον λόγο; Στεναχωρήθηκα για αυτά τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Ο κ. Νταλάρας έδωσε μια συνέντευξη. Η κάθε δράση έχει και αντίδραση» τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είδα τις τοποθετήσεις των εκπομπών μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι είπαν “ναι έχει δίκιο ο Νταλάρας, ναι βέβαια είναι τραγικό να γίνονται τέτοια πεσίματα”. Έστειλαν όμως κάμερα όλες οι εκπομπές. Παρουσιαστής να στέλνει η εκπομπή του κάμερα και μετά να λέει “τραγικό αυτό που κάναμε”. Δηλαδή πραγματικά νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό όλο αυτό και αδειάζει τους πάντες» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όσο κορυφαίος και να είσαι δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποτιμάς κάποιον άλλον. Θα έκανε ποτέ αυτό η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος; Εδώ τους προσβάλλει, τους υποτιμάει, μας προσβάλλει όλους. Είναι δυνατόν να προσβάλλει παρουσιάστριες; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Οι περισσότερες παρουσιάστριες που είμαστε στη πρωινή ζώνη, απογευματινή μπορεί να έχουμε κάνει κάτι πάνω μας. Γιατί ενοχλεί;».

 

 

 

 

Πιο ψύχραιμη εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα, η οποία σχολίασε το θέμα σφαιρικά και μίλησε για ένα γενικότερο φαινόμενο που συναντάται συχνά στον χώρο της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια:

Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι τοξικό να δημιουργούμε ίντριγκες»
«Εγώ σοκάρομαι με όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Σοκάρομαι πάρα πολύ που ξαφνικά πέφτετε από τα σύννεφα ενώ είστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο… Με σοκάρει το ότι ξαφνικά, όλοι οι δημοσιογράφοι, ενώ τα τελευταία 15χρόνια, όλοι μεταξύ μας ψιλοσχολιάζουμε “καλά τι ερώτηση είναι αυτή;” ξαφνικά σοκάρεστε με το τι ρωτήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας. Αυτό δε συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση.
Εμένα με σοκάρει πιο πολύ να παίζεις τα θέματα, και μετά να λες “πω πω τι άσχημο ρε παιδί μου”, μα εσύ το έπαιξες, εσύ το επέλεξες. Εμείς λίγες φορές έχουμε δει μια συνέντευξη που κάποιος να λέει κάτι άσχημο και να το κόψουμε για να τον προστατέψουμε; Δε θέλω να μιλήσω για μένα, γιατί δε θέλω να αναπαραχθεί κάτι που δε θέλω, αλλά πολλές φορές έχουμε δει θέματα, “είδατε τι είπε ο Άρης για εσάς;” και την επόμενη μέρα, σε άλλη εκπομπή “θα έρθετε να απαντήσετε;”

Υπάρχουν άνθρωποι, ειδικά τον τελευταίο καιρό, που βγαίνουν και μιλάνε για άλλους, χωρίς οι άλλοι να έχουν απαντήσει ποτέ. Και απλά αυτό σε κάθε εκπομπή αναπαράγεται. Πρώτα δηλαδή τα κάνουμε και μετά λέμε “ναι, δεν είναι αυτό δημοσιογραφία”, μα αυτό κάνουμε, αναπαράγουμε δηλώσεις άλλων ανθρώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Φυσικά πέρα από τους παρουσιαστές και τα πάνελ των εκπομπών για το θέμα ρωτήθηκαν γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Ένας από αυτούς ήταν ο Snik ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν… γνωρίζει τον Γιώργο Νταλάρα.

Αρχικά, ο γνωστός τράπερ είπε:

«Τώρα ο Νταλάρας τι είπε… Είναι ο Νταλάρας, έχει χρόνια πίσω του, we respect him, δεν είμαστε όπως ήμασταν πέρυσι, πρόπερσι, έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, δεν είναι κανένας αλάνθαστος. Δεν τα άκουσα αυτά με τον Νταλάρα, έχω να τον ακούσω πάρα πολλά χρόνια. Είναι αυτός που τα είχε με τη Βίσση;»

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν μπορεί να τον αναγνωρίσει, ο Snik απάντησε: «Αν μου τον δείξεις θα τον καταλάβω»

Η Εύη Δρούτσα από τη μεριά της, καταδίκασε τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του από τους δημοσιογράφους:

«Ο Νταλάρας έπρεπε να κάνει για εμένα το εξής, να γυρίσουν τα μυαλά του σε αυτή την εποχή, γιατί είναι ακόμα πίσω με αυτό που έκανε και να πει [στους δημοσιογράφους]: “Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, να είσαστε καλά, καληνύχτα” και να μην πει τίποτα άλλο. Τάσσομαι υπέρ του Νταλάρα ότι έπρεπε να μην μιλήσει, δεν τάσσομαι το ότι είπε αυτά τα πράγματα σε αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να προσβάλλεις κανέναν. Έχουν σπίτια, έχουν γονείς, πολεμάνε για μία δουλειά. Δεν χρειάζονται προσβολή, ενθάρρυνση χρειάζονται».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Θέλω να σου πω πρώτα απ’ όλα, τι θα πει πρέπει να ντρέπεσαι; Κανένας δεν πρέπει να ντρέπεται για τη δουλειά που κάνει. Τότε ο Γιώργος όταν του λέγανε – το έχει ακούσει αυτό – “Α, είσαι αριστερός με δεξιές τσέπες!“, έπρεπε να ντρέπεται; Όχι, τη δουλειά του έκανε, γιατί του έχουν πει αυτό. Λοιπόν ν’ αφήσουμε τις ντροπές και όλα και τις διαφημίσεις, δεν κατάλαβα γιατί να μην κάνει κάποιος διαφημίσεις; Εγώ έκανα διαφήμιση με τον Κορκολή και τον άνθρωπο που είχε φύγει τον Μητροπάνο και τι δεν θα κάναμε αυτή τη διαφήμιση; Πήρε τα χρήματα η οικογένειά του. Ο Νταλάρας είπε για τις διαφημίσεις αλλά έχει κάνει διαφήμιση με τραγουδιστή που διαφήμιζε και διαφημίζει ακόμα γκοφρέτες. Τον Χρήστο Μάστορα. Ζητάω εκ μέρους του Γιώργου Νταλάρα – γιατί είναι λάθος του – συγγνώμη στα παιδιά που εγώ τους θεωρώ φίλους μου, που είπε αυτό που είπε».

Στο τέλος, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της λέγοντας: «Τι θα πει ντροπή; Κανένας δεν πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτό που κάνει, ούτε οι δημιουργοί πρέπει να ντρέπονται, ούτε οι τραγουδιστές, ούτε οι δημοσιογράφοι που ξεροσταλιάζουν όλη μέρα».

 

 

 

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες της Ελλάδας κι αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται για την καλλιτεχνική του ταυτότητα όπως και το μουσικό του έργο αλλά για μία μεμονωμένη δήλωση. Από τη μία, αυτά τα λεγόμενα για πολλούς από εμάς θεωρούνται άστοχα, καθώς τα οικονομικά δεδομένα των καλλιτεχνών έχουν αλλάξει και μετά τη μεγάλη παύση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα πράγματα δεν μοιάζουν καθόλου με εκείνη τη χρυσή εποχή όπου τα μεγάλα ονόματα δεν χρειάζονταν να πρωταγωνιστήσουν σε μία διαφημιστική καμπάνια για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το «ζην». Παράλληλα, τα νέα μέσα, έχουν φέρει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο και στις πτυχές της καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Άλλωστε είναι άτοπη από μόνη της η οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης με καλλιτέχνες θρύλους όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Νταλάρας, όπως και εκάστοτε άνθρωπος που έχει το τηλεοπτικό βήμα, μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του και να μεταφέρει τα δικά του πιστεύω για την καλλιτεχνική δημιουργία. Βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα τηλεοπτικά κανάλια «διόγκωσαν» τις συγκεκριμένες δηλώσεις -σε κάποιο σημείο τις «παραμόρφωσαν»- για να γίνει και πάλι ντόρος. Να ξεκινήσει δηλαδή ένας νέος κύκλος δηλώσεων και το γαϊτανάκι να τραβήξει ξανά προς τη δόξα. Πόσες άλλωστε δεν είναι οι φορές που έχουμε παρακολουθήσει το ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και σενάριο;

Αυτός ο κύκλος του αχανούς και ανούσιου σχολιασμού από ό,τι φαίνεται πυροδότησε τη νέα αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος αδίκως κατευθύνθηκε κατά των ρεπόρτερ που απλώς κάνουν τη δουλειά τους και εκτελούν συγκεκριμένες οδηγίες, περιμένοντας ώρες μέσα στο κρύο για να εξασφαλίσουν μία δήλωση από τον εκάστοτε celebrity. Φυσικά, και η επιλογή του τρόπου που τοποθετήθηκε ο γνωστός ερμηνευτής ήταν αρκετά προβληματικός και εσφαλμένα προσωποποιημένος. Κι ενώ ουσιαστικά ήθελε να μιλήσει για αλήθειες όπως η τοξικότητα που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ, μου θύμισε εκείνον τον πελάτη που έχει εύλογα παράπονα για μία επιχείρηση, όμως δυστυχώς αυτά πάντοτε καταλήγουν να σκάνε σαν οβίδες στα πρόσωπα των υπαλλήλων, οι οποίοι αποτελούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης και δεν ευθύνονται για ένα σύστημα μέσα στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν.

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1