Emily in Paris: Ξεκινούν τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν - Η ανάρτηση της Lily Collins
Η Lily Collins ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τους φαν του «Emily in Paris» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το «Emily in Paris» είναι μία από τις σειρές του Netflix που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η σειρά μετράει ήδη τρεις επιτυχημένες σεζόν, ενώ η τέταρτη είναι ήδη στα… σκαριά! Μάλιστα, η Lily Collins που υποδύεται την Emily ανακοίνωσε μέσω Instagram πως η σειρά συνεχίζεται κανονικότατα και πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν… οσονούπω!

Ειδικότερα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία κρατάει στα χέρια της το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν. Η ηθοποιός ποζάρει εμφανώς χαρούμενη κρατώντας το σενάριο, ενώ η ίδια αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Παρίσι, καθώς η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει όπως και τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

«Είπε κανείς 4η σεζόν;! Επιτέλους ξαναβρέθηκα με την οικογένειά μου στο Παρίσι και νιώθω τόσο καλά. Αν και, ίσως χρειαστεί να φρεσκάρω τις δεξιότητές μου στις selfie για χάρη της Emily…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εικόνας και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια των περιπετειών της Emily και της παρέας της στο Παρίσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;