Βραβεία Grammy 2024: Travis Scott, Luke Combs και Burna Boy θα τραγουδήσουν στην τελετή
Βραβεία Grammy 2024: Τα νέα ονόματα καλλιτεχνών που ανακοίνωσε το CBS.

Για ακόμη μία χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2024 αναμένεται να είναι ένα από τα event με τους περισσότερους -και μεγαλύτερους- σταρ της μουσικής βιομηχανίας. Φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά άλλωστε, θα τραγουδήσουν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες στη σκηνή των Grammy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS (@cbstv)

Την περασμένη Τετάρτη (16/1) ανακοινώθηκε το πρώτο κύμα καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή των βραβείων για να μας χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις. Ανάμεσα στα ονόματα συγκαταλέγονταν οι Billie Eilish, Dua Lipa και Olivia Rodrigo με τις τρεις pop star να είναι υποψήφιες σε αρκετές κατηγορίες των βραβείων της Ακαδημίας Μουσικής της Αμερικής.

Έτσι, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των πρώτων καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στη σκηνή των Grammy 2024, το CBS ανακοίνωσε την προσθήκη τριών νέων καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν κατά την τελετή απονομής των βραβείων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS (@cbstv)

Πρόκειται για τους Travis Scott, Luke Combs και Burna Boy, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι υποψήφιοι για βραβείο Grammy. Ο Travis Scott είναι υποψήφιος για το καλύτερο rap album για το «Utopia», ο Luke Combs είναι υποψήφιος για την καλύτερη country solo performance για τη δική του εκδοχή του «Fast Car» του Tracy Chapman, ενώ ο Burna Boy είναι επίσης υποψήφιος σε τέσσερις κατηγορίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS (@cbstv)

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση έγινε από το CBS στον αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στο Kansas City και το Buffalo, που παραδοσιακά μεταδίδει την τελετή απονομής των Grammy, ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας μεταδίδεται επίσης από το CBS. Τέλος, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ενώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιαστής θα είναι ο Trevor Noah.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;