Άρης Καβατζίκης: «Με την Ελένη Μενεγάκη φτάσαμε μέχρι τα δικαστήρια - Τώρα που το λέω τρέμω»
Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο της συμφιλίωσής του με την Ελένη Μενεγάκη μετά τη δικαστική τους διαμάχη.

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε την Κυριακή (22/1) καλεσμένος στην εκπομπή «The Break» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στη Βάσω Λασκαράκη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έφτασε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και το πώς λύθηκε η παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους.

Ο Άρης Καβατζίκης μιλώντας για τη δικαστική του διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης. Έζησα δυο χρονιές της Ελένης που υπήρξαν οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή και για αυτό δεν την απόλαυσα. Άλλαζε σε θέματα τη ζωή της, ενώ τώρα που είναι στο Mega και την έχω συναντήσει, είναι η χαρά της ζωής.

Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες “α ήθελες να το βγάλεις;”, θα έλεγα πως “ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω”. Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μού έκανε καλό. Είναι δυνατόν να φτάσεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις δουλέψει στα δικαστήρια, επειδή έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες;».

«Τώρα που το λέω τρέμω. Ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί; Την πρώτη σεζόν δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: “Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά εδώ και τόσα χρόνια”. Και τι; Θα πω όχι; Και πάνω της έπεσα και τη φίλησα… Ήταν πολύ ωραία αγκαλιά, ανακουφιστική. Όντως την οφείλαμε την αγκαλιά ο ένας στον άλλον», πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίκης.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;