Βόλος – ΠΑΟΚ Super League: Live Streaming
Δείτε το Βόλος - ΠΑΟΚ για τη Super League σε Live Streaming στις 16:00!

Επικίνδυνη αποστολή στο Πανθεσσαλικό για τον ΠΑΟΚ. Ματς-παγίδα με τον Βόλο για τους «ασπρόμαυρους», στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της εφετινής Super League (16:00).

LIVE SCORE ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

21 Ιαν. 2024
Βόλος
FT
1 - 5
ΠΑΟΚ
22'
Kiril Despodov
26'
Ioannis Michailidis
Ángel López Pérez
27'
(Ακυρωθέν γκολ)Georgios Mygas
33'
Alexios Kalogeropoulos
37'
45'
Thomas Murg
Alexios Kalogeropoulos
Fotis Kitsos
46'
Antonio Luna
Jasin Assehnoun
46'
51'
Kiril Despodov (Thomas Murg)
(Nemanja Glavcic)Milos Deletic
58'
Anastasios Tsokanis 
Facundo Bertoglio
62'
68'
Andrija Zivkovic
Kiril Despodov
68'
Marcos Antônio
Thomas Murg
71'
Taison (Andrija Zivkovic)
76'
Stefan Schwab
Magomed Ozdoev
76'
Stefanos Tzimas
Brandon
Jean Barrientos
Dimitrios Metaxas
79'
Panagiotis Moraitis
80'
89'
Stefanos Tzimas (Taison)
90'
Theocharis Tsingaras
Soualiho Meïté

ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τον ΠΑΟΚ, που θα επιχειρήσει να αποδράσει αλώβητος από το Πανθεσσαλικό. Έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την ήττα από τον Άρη ο δικέφαλος του βορρά, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Το… τρένο του Ραζβάν Λουτσέσκου ξαναμπήκε στις ράγες του, καθώς μετράει τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Την περασμένη αγωνιστική, οι ασπρόμαυροι έστησαν άλλο ένα πάρτι στην Τούμπα, επικρατώντας με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ και παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 41 πόντους σε 18 αγωνιστικές. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Από εκεί και πέρα, αμφίβολος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με την συμμετοχή του στο ματς να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Βόλος

Από την άλλη, κάτι παραπάνω από προβληματική είναι η εικόνα του Βόλου το τελευταίο διάστημα. Η κατρακύλα καλά κρατεί, με την ομάδα του Ανχελ Λόπεθ να μετράει πέντε διαδοχικές ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα της Θεσσαλίας έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δεχόμενη το γκολ-μαχαιριά στο 90ο λεπτό του αγώνα. Στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους έχει πέσει ο Βόλος, που καίγεται για βαθμούς. Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για τον Βόλο. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιασίν-Αμίν Ασεχνούν με τη μορφή δανεισμού από τη Βέιλε.

  • Δες το ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1