Ατρόμητος – ΑΕΚ Super League: Live Streaming
Δείτε τον αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ για τη Super League σε Live Streaming στις 17:30!

Δοκιμασία στο Περιστέρι για την ΑΕΚ. Ματς-παγίδα στα δυτικά προάστια για την Ένωση, που καλείται να σταθεί όρθια κόντρα στον Ατρόμητο (17:30).

LIVE SCORE ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

21 Ιαν. 2024
Ατρόμητος
FT
0 - 5
ΑΕΚ
2'
Ezequiel Ponce (Stavros Pilios)
15'
Ezequiel Ponce (Mijat Gacinovic)
35'
Alexander Callens (Steven Zuber)
42'
Domagoj Vida
Pierre Kunde
Karol Angielski
46'
Kyriakos Kivrakidis
Dimitrios Tsakmakis
46'
58'
Ezequiel Ponce
Laurens De Bock
Nikolaos Athanasiou
62'
Denzel Jubitana 
Gaëtan Robail
63'
Diego Valencia
Tuur Dierckx
63'
66'
Jens Jönsson (Stavros Pilios)
68'
Sergio Araujo
Ezequiel Ponce
68'
Niclas Eliasson
Nordin Amrabat
68'
Paolo Fernandes 
Orbelín Pineda
73'
Tom van Weert
Steven Zuber
73'
Rodolfo Pizarro
Mijat Gacinovic
81'
Rodolfo Pizarro
81'
Rodolfo Pizarro

ΑΕΚ

Να αφήσει πίσω της τον πικρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος επιθυμεί η ΑΕΚ. Πόνεσε πολύ ο αποκλεισμός από τον Άρη, καθώς χάθηκε ένα τρόπαιο για την Ένωση. Τώρα, έμεινε μονάχα το πρωτάθλημα και σε αυτό εστιάζουν την προσοχή τους οι «κιτρινόμαυροι». Τα δύσκολα δεν σταματούν, με την ΑΕΚ να καλείται να σταθεί όρθια στο Περιστέρι. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Την περασμένη αγωνιστική, ο δικέφαλος πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι και μετά από 18 αγωνιστικές, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 39 πόντους. Πονοκεφαλιάζει ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς δε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία. Σιμάνσκι και Μάνταλος είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός είναι οι Μουκουντί, Ζίνι που βρίσκονται με Καμερούν και Ανγκόλα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι που αγωνίζονται με το Ιράν στο Κύπελλο Ασίας. «Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τους παίκτες όσον αφορά στη φυσική κατάσταση. Όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι, έχουμε μιλήσει αρκετά μετά το παιχνίδι. Ο αποκλεισμός ήρθε από τα πέναλτι και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι η ομάδα τα πήγε καλά. Τώρα μας απομένει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Μας πόνεσε ο αποκλεισμός, θέλουμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Έχοντας ξεκάθαρα όλα αυτά, ξέρουμε μέχρι που θέλουμε να φτάσουμε. Θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια ως το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Αργεντινός κόουτς για το σημερινό παιχνίδι στα δυτικά προάστια.

Ατρόμητος

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος θα επιχειρήσει να κάνει τη ζημιά και στην ΑΕΚ. Σε εξαιρετικό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, εντυπωσιάζουν με τον Σάσα Ίλιτς στην άκρη του πάγκου. Αήττητος από τις 22 Οκτωβρίου ο Ατρόμητος, διέλυσε την ΑΕΛ και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τρελαίνει κόσμο η ομάδα του Περιστερίου, που βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους. Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν για τους «κυανόλευκους» οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φριντζόνσον. Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

  • Δείτε το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ εδώ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;