Πέτρος Λαγούτης: «Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών»
Πέτρος Λαγούτης: «Στο θέατρο συνεργάζομαι με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «Τέλειοι Ξένοι» του θεάτρου «Αθηνά» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε εκεί και συνάντησε πρωταγωνιστές και καλεσμένους. Ο Πέτρος Λαγούτης, μάλιστα, απάντησε και για τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Μπορεί να μην κέρδισα το φλουρί εδώ, όμως το κέρδισα στο σπίτι μου από την πίτα που έφτιαξα με τα χεράκια μου», ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε από την πλευρά του: «Στο θέατρο συνεργάζομαι με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη και μπορεί να συνεργαζόμουν θεατρικά και με την νυν σύντροφο μου, Μάρθα Λαμπίρη. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που θα ήθελα να αποβάλω είναι ότι υπεραναλύω τα πράγματα. Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών, το κομμάτι της τεκνοθεσίας θα ήθελα να το σκεφτώ και να το συζητήσω με ειδικούς για να έχω άποψη».

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχθηκε πως «δεν έχουμε βαρεθεί ακόμα ο ένας τον άλλον εδώ στο θέατρο «Αθήνα», αγαπιόμαστε βαθιά. Σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία προσδοκώ να είμαι ψύχραιμος. Μπορούν να υπάρχουν μαμάδες και μπαμπάδες ανεξάρτητου γένους οι οποίοι να είναι πλημμυρισμένοι από αγάπη, φροντίδα».

Ο Δημήτρης Λιόλιος είπε από τη μεριά του: «Είμαι κάλος μπαμπάς γιατί περνάω πολύ καλά και εγώ και η κόρη μου, με αγχώνει βέβαια σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου».

Οι Σοφία Μανωλάκου και Κατερίνα Μισιχρόνη δήλωσαν πως «αυτό που θα αλλάζαμε στο χαρακτήρα μας είναι η αναβλητικότητα, αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε».

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;