Ολυμπιακός: Στην Αθήνα Τσικίνιο και Όρτα
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει τους δυο Πορτογάλους χαφ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές του και στην Ελλάδα έφτασαν σήμερα το απόγευμα ο Τσικίνιο και ο ΑντρέΌρτα.

Οι δυο Πορτογάλοι έφτασαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από Λισαβόνα.

Οι δύο Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους με τους Πειραιώτες.

Ο Αντρέ Όρτα είναι 27 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Στην Ελλάδα έρχεται ως δανεικός από την Μπράγκα με οψιόν αγοράς. Φέτος έχει 25 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες”, τόνισε ο Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, για να προσθέσει:

“Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά”.

Όσον αφορά στον Τσικίνιο, έρχεται στον Ολυμπιακό με μεταγραφή από την Μπενφίκα. Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 χρόνων με τους Πειραιώτες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Τσικίνιο.

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Έφθασε στην Ελλάδα ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;