Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε μία εφ' όλης συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου κάνοντας μία αναδρομή πίσω στον χρόνο και τα παιδικά του χρόνια.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην καριέρα του χτον χώρο της υποκριτικής μετρώντας μέχρι στιγμής 24 χρόνια.

«Είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα. Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρόσθεσε:

«Δηλαδή η πιο αποτυχημένη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν το σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” που κάναμε τότε στο MEGA , το οποίο κόπηκε το 2000. Που και πάλι με τα σημερινά δεδομένα ήταν επιτυχημένη δουλειά, έξι επεισόδια με υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Έχω πέσει σε ανθρώπους που είχαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως είναι οι Ρέππας – Παπαθανασίου και ο Μανούσος Μανουσάκης ή ο Νίκος Περάκης. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στην πορεία μου μέχρι τώρα είναι ότι δεν έκανα ποτέ μία συνεργασία με κάποιον. Με επέλεγαν και δεύτερη και τρίτη φορά οπότε αυτό σημαίνει για μένα πολλά».

«Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες, και θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον, αλλά για κάποιο λόγο, που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν έχει συμβεί αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όχι, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Παρόλο που έκανα αρκετές κωμωδίες, ήταν αρκετά διαφορετικοί οι ρόλοι που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς» κατέληξε.

 

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους.

«Δεν θεωρώ ότι η κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη.

«Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο της υποκριτικής. Δεν με ανησυχεί το να γίνει ηθοποιός, αρκεί να είναι επιλογή της. Δε θέλω να την πιέσω εγώ για κάτι» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός αναφερόμενος στην κόρη του, Εύα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε:

«Το ενδεχόμενο να αποκτήσω κι άλλο παιδί δεν θα είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν συμβεί έχει καλώς αν δε συμβεί και πάλι εντάξει. Δεν θα βάλω πρόγραμμα για κάτι τέτοιο. Έτσι ήρθε και η η Εύα στην ζωή μου. Μου αρέσει να μην υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι και λίγο αγχωτικό».

Σε άλλο σημείο και αφού άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί, όπως ο Μιχάλης Ρέππας, και η σύντροφός του Κατερίνα Γερονικολού, μίλησαν στην εκπομπή με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ στη Βέροια, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει εκείνη. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή (σ.σ. να ξεχαστείς και να εκτονώσεις κάπου αλλού την ενέργεια σου) αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι» είπε σχολιάζοντας την απώλεια του πατέρα του.

«Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από κει που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω» κατέληξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;