«And Just Like That»: «Τέλος» η Σάρα Ραμίρες από τη σειρά - Η καταγγελία
H Σάρα Ραμίρες αφήνει να εννοηθεί ότι απολύθηκε από το «And Just Like That».

Στην τρίτη σεζόν του «And Just Like That» δεν θα υπάρχει @ «Τσε Ντίαζ», χαρακτήρας που ενσάρκωνε η Σάρα Ραμίρες, όπως όλα δείχνουν.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Σάρα Ραμίρες αφήνει να εννοηθεί ότι απολύθηκε από το «And Just Like That» επειδή υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς. Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον σειράς δήλωσε στη Daily Mail πως δεν ήταν αυτός ο λόγος που «κόπηκε» ο εν λόγω χαρακτήρας.

Αναφερόμενη στ@ «Τσε Ντίαζ», η Σάρα Ραμίρες κάνει λόγο για τον «τελευταίο χαρακτήρα που έπαιξα», ενώ κατηγορεί τη βιομηχανία του θεάματος ότι βάζει στη «μαύρη λίστα» ηθοποιούς που δείχνουν υποστήριξη στους Παλαιστίνιους.

Από τη στιγμή η Σάρα Ραμίρες μιλά κατά του πολέμου, όπως και η συμπρωταγωνίστριά της στο «And Just Like That», Σίνθια Νίξον. «Η βιομηχανία μας είναι τόσο διπρόσωπη. Ενώ δίνουν βραβεία, οι υπεύθυνοι κάστινγκ και οι ατζέντηδες κάνουν μαύρες λίστες με ηθοποιούς και εργαζόμενους που αναρτούν οτιδήποτε είναι υποστηρικτικό για τους Παλαιστίνιους στη Γάζα, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα ξαναδουλέψουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που έκανε.

«Ενώ ανεβάζουν κάποιους δικούς τους πελάτες που έχουν μιλήσει ενάντια σε αυτή τη γενοκτονία, απολύουν άλλους που έχουν μικρότερο βήμα», συμπληρώνει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Ramirez (@therealsararamirez)

Ο χαρακτήρας  «Τσε Ντίαζ» υπάρχει από την πρώτη σεζόν του «And Just Like That» και στο τέλος της δεύτερης μπαίνει ένα τέλος στη σχέση με τη «Μιράντα Χομπς». Αποτέλεσε έναν από τους χαρακτήρες της σειράς που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια, καθώς κάποιοι ανέφεραν πως αποτελούσε μια καρικατούρα των non binary ατόμων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;