Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους
Με νέα επεισόδια επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η σειρά «Έρωτας Φυγάς» - Τι θα δούμε απόψε

Με νέα επεισόδια επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η σειρά «Έρωτας Φυγάς». Η σειρά είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το τηλεοπτικό κοινό. Σήμερα Πέμπτη (18/1), θα παρακολουθήσουμε το πρώτο από αυτά.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ζουν ελεύθεροι πια τον έρωτά τους, αγνοώντας -όσο μπορούν- τα επικριτικά βλέμματα του κόσμου. Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει και την απόφαση του Ιάσωνα να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον εραστή της. Η στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες, οι οποίοι, επικαλούμενοι τις ηθικές αρχές τους, εγκαταλείπουν το Κιάρι.

Ο Ιάσωνας περνά δυσκολότερες στιγμές όταν φτάνει στα χέρια του ένας απρόσμενος φάκελος. Το περιεχόμενό του δεν του αφήνει πλέον κανένα περιθώριο ελπίδας. Στην Αθήνα, η Μαργέτα προσπαθεί μαζί με τον Θύμιο να βρει μία λύση για να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της. Ο Μάρκος αναθέτει στον Φάνη να παρακολουθήσει τη Νότα, η οποία προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Η ίδια επισκέπτεται την Ελπίδα στο νοσοκομείο και την απειλεί πως αν καταθέσει εις βάρος της Ευγενίας, δεν θα διστάσει να ξαναβάψει τα χέρια της με αίμα…

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;