Το Προξενιό της Ιουλίας: O γάμος βάφεται με αίμα
«Το Προξενιό της Ιουλίας», η νέα δραματική σειρά του ALPHA, συνεχίζεται σήμερα, 17 Ιανουαρίου, στις 22:40, με συνταρακτικές εξελίξεις.

«Το Προξενιό της Ιουλίας», η νέα δραματική σειρά του ALPHA, συνεχίζεται σήμερα, 17 Ιανουαρίου, στις 22:40, με συνταρακτικές εξελίξεις.

Ο αιφνίδιος, βίαιος θάνατος του Λαρισαίου μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού και η μυστηριώδης εξαφάνιση του ανήλικου παιδιού από τον γάμο του με την Τυρναβίτισσα Ιουλία Σκούταρη, κινητοποιεί τον επιστήθιο φίλο του Κωστή Στασινόπουλο, διοικητή της τοπικής χωροφυλακής, να βρει την λύση του μυστηρίου.

Η άκρη του νήματος σ’αυτή την περίεργη υπόθεση, μας γυρνά πίσω στην ιστορία του προξενιού της Ιουλίας, που το φθινόπωρο του 1959, δέχεται να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της μεγαλοκτηματία. Τότε, ο Κωστής Στασινόπουλος, κουμπάρος στον πρώτο γάμο του Γιωργίκη Προβιού με την αδικοχαμένη Ευγενία, δέχεται την πρόταση του φίλου του να’ ναι κουμπάρα στον γάμο η μεγάλη του κόρη, Φιλιώ, προοπτική στην οποία αντιδρά έντονα, τόσο η ίδια, όσο και η Ιουλία.

Κι ενώ η Κυριακούλα ανησυχεί για το πώς θα αντιδράσει ο γιός της σ’ αυτόν το γάμο και φροντίζει να απελευθερώσει από τα κρατητήρια της χωροφυλακής τον πιστό επιστάτη της οικογένειας Ζαφείρη προκειμένου να την βοηθήσει, ο Γρηγόρης, απελπισμένος από τις εξελίξεις, σκέφτεται πώς θα μπορέσει να ματαιώσει αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
12'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
12'
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;