Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος: Live Streaming
Δείτε το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος σε Live Streaming στις 17:00!

Στις Σέρρες είναι προγραμματισμένο το δεύτερο… πιάτο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό (17:00). 

LIVE SCORE ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

17 Ιαν. 2024
Πανσερραϊκός
FT
0 - 4
ΠΑΟΚ
8'
Ivan Näsberg
22'
Joan Sastre (Andrija Zivkovic)
Marios Sofianos
Amr Warda
46'
59'
Brandon (Χαμένο πέναλτι)
Apostolos Diamantis
Emil Bergström
60'
Kaiyne Woolery
Jefté Betancor
60'
69'
Marcos Antônio
Savvas Mourgos
Mathías Adrián Tomás Borges
70'
70'
Taison
Theocharis Tsingaras
70'
Stefanos Tzimas
Brandon
78'
Andrija Zivkovic
79'
Soualiho Meïté
Stefan Schwab
79'
Thomas Murg
Andrija Zivkovic

ΠΑΟΚ

Ματς-παγίδα για τον ΠΑΟΚ, που θα βρει μπροστά του ένα καλοκουρδισμένο σύνολο. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να θέσουν γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μόνο εύκολη δε θα είναι η σημερινή αποστολή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Πανσερραϊκό να διψάει για διάκριση στη διοργάνωση. Μετά και την ήττα από τον Άρη, ο ΠΑΟΚ βρήκε ξανά τη φόρμα του. Ο δικέφαλος του βορρά απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Βόλο και εν συνεχεία, έστησε πάρτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, που έχουν ως μεγάλο στόχο και το Κύπελλο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια, Κοτάρσκι, Λύρατζης, ενώ επέστρεψαν οι Τσιγγάρας και Νάσμπεργκ. Η αποστολή: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Πανσερραϊκός

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός περιμένει πως και πως το σημερινό ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης και έχει μπροστά της τη μεγάλη εντός έδρας πρόκληση με τον ΠΑΟΚ. Είναι και μια ευκαιρία για τον Ουρουγουανό κόουτς να αποδείξει πράγματα κόντρα στην πρώην του ομάδα. Στο πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από καλή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή για τον αγώνα με τους «ασπρόμαυρους», εκεί όπου τέθηκαν εκτός οι Γκοτζαμανίδης, Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς, Ανάκογλου, ο τραυματίας Χατζηστραβος που έχει υποστεί θλάση, αλλά και οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο. Αναλυτικά, η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΣΕ Live Streaming!

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;