Kατέγραψε σε βίντεο την απόλυσή της και έγινε viral - «Με απέλυσαν δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζω»
Tελικά πόσο εντάξει είναι να μεταφέρονται τόσο ιδιωτικές στιγμές στη δημοσιότητα των social media;

Σε έναν κόσμο όπου η γραμμή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής λεπταίνει όλο και περισσότερο λόγω της καθημερινής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η περίπτωση της Brittany Pietsch έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Η απόφαση της Pietsch να καταγράψει και να μοιραστεί την εμπειρία της απόλυσής της στο TikTok, η οποία έγινε viral, άφησε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχασμένους και αβέβαιους για το αν μία τέτοια ιδιωτική στιγμή έπρεπε να καταγραφεί και να παρουσιαστεί δημοσίως.

Στις 10 Ιανουαρίου, η Pietsch ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, καταγράφοντας την κλήση της στο Zoom με δύο υπαλλήλους του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της Cloudflare, όπου ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Το βίντεο, που αναδημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου, απέκτησε γρήγορα έδαφος στο διαδίκτυο. Συνολικά, τα βίντεο έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές, αντανακλώντας το ευρύ ενδιαφέρον και τη διαμάχη γύρω από την κατάστασή της.

Η Pietsch, η οποία εργαζόταν στο γραφείο της Cloudflare στη Τζόρτζια από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους, ανέφερε στο βίντεό της ότι περίμενε την απόλυση, ιδίως αφού είχε γίνει μάρτυρας της απόλυσης ενός συναδέλφου της νωρίτερα την ίδια ημέρα. «Με απέλυσαν δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζω: μια γυναίκα από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και ένας άνδρας που δεν έχω ακούσει ποτέ», έγραψε η Pietsch στο βίντεο.

 

@brittanypeachhh Original creator reposting: brittany peach cloudflare layoff. When you know you’re about to get laid off so you film it 🙂 this was traumatizing honestly lmao #cloudflare #techlayoffs #tech #layoff ♬ original sound – Brittany Pietsch

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, της είπαν ότι η απόλυση της οφειλόταν στο ότι δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της εταιρείας με βάση τις αξιολογήσεις απόδοσης από το 2023. Η Pietsch το αντέκρουσε αυτό υποστηρίζοντας το υψηλό επίπεδο δραστηριότητας και την αποτελεσματική διαχείριση των συμφωνιών στην ομάδα της. Ωστόσο, οι προσπάθειές της να υπερασπιστεί την απόδοσή της αντιμετωπίστηκαν με αυστηρή στάση από τους υπαλλήλους του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού. Η εκπρόσωπος του ανθρώπινου δυναμικού απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, που θα αλλάξει τον τρόπο που αισθάνεσαι. Δεν πρόκειται να αλλάξει το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης».

Ενώ ορισμένοι θεατές συμπάσχουν με την ίδια, θαυμάζοντας το θάρρος της να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια ευάλωτη στιγμή, άλλοι αμφισβητούν την καταλληλότητα της καταγραφής και κοινοποίησης μιας τόσο ιδιωτικής συνθήκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;