Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Νικόλας αποφασίζει να παραιτηθεί από το κολέγιο
Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (16/1) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Κάνε ότι Κοιμάσαι“.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (16/1) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Κάνε ότι Κοιμάσαι“.

Ο Νικόλας αποφασίζει να παραιτηθεί από το κολέγιο. Η Πέρσα του κρύβει τις απειλές από τον γονιό που καταφέρνει μετά τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, να ξαναφέρει τον γιο του. Η Πέρσα κατηγορεί την Χρύσα και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων που δεν την προστάτεψε ως μυστική μάρτυρα στην υπόθεση διακίνησης στο Κολέγιο, και την αφήνει τώρα απροστάτευτη στις απειλές του Δαμασκηνού.

Ο Λημνιός ζητάει τη βοήθεια του Ίκαρου. Του λέει ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι είναι διατεθειμένος να ομολογήσει ό,τι έκανε στην Αστυνομία, για να μην τον εκτελέσουν αυτοί που τον έχουν κάνει στόχο. Η Άννα ζητάει από την Χρύσα τη στήριξή της για να ανοίξει την υπόθεση του Λημνιού ξανά.

Ο Δαμασκηνός πιέζει τον Αχιλλέα και το Συμβούλιο του Κολλεγίου, θεωρώντας ότι γίνονται διακρίσεις σε βάρος του γιου του. Η Έφη δεν μπορεί πλέον να κάνει υπομονή με τον Σταύρο και απομακρύνεται, ενοχλημένη με την ανάμιξή του στα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Η Μαργαρίτα πιέζει τον Λάμπη να μιλήσει για να προστατέψει τη διευθύντρια του κολεγίου. Ο Λάμπης δεν μπορεί να πει σε κανέναν για την κακοποίηση που έζησε από τον γιο του Δαμασκηνού.

Ποιος υποπτεύεται η Ζωή ότι γέμισε τη Νομική με υβριστικές αφίσες εναντίον της; Τι κρύβει ο νέος μαθητής και με τη σιωπή ποιων ανθρώπων κατάφερε να επιστρέψει; Τι άλλο τον βαραίνει εκτός από τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών;

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;