Κακοκαιρία: Πού προβλέπεται να πέσουν χιόνια σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου
Τι δείχνουν τα προγνωστικά.

Μεγάλη πιθανότητα χιονόπτωσης στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου καθώς αναμένεται νέα επέλαση της κακοκαιρίας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός προγνώστης, αναφέρθηκε σε μηνύματα που λαμβάνει από Θεσσαλονικείς, έπειτα από την πρόβλεψή του στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 για χιονόπτωση μέσα στην πόλη. Όπως επισημαίνει, υπάρχει πράγματι μεγάλη πιθανότητα να χιονίσει στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει από σήμερα κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα τονίζει πως παρότι και σήμερα, η πιθανότητα για χιόνια στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, θα πρέπει να βγουν τα καιρικά στοιχεία της Πέμπτης ώστε να μπορέσει με ασφάλεια να βγει αυτό το συμπέρασμα. Παροτρύνει δε, τον κόσμο να κάνει υπομονή μέχρι να περάσουν οι μέρες και να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα με τα σωστά στοιχεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Πολλά τα μηνύματα κυρίως από τους Θεσσαλονικείς για την πιθανότητα χιονιού το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφερα στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ερτ3. Όπως τόνισα όμως και χθες και θα το επαναλάβω και σήμερα: Αν και η πιθανότητα για χιονόπτωση στην πόλη Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σ/κ είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα (παρόλο που ομολογουμένως δεν το δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα), θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης για να επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό το σενάριο και να βγάλουμε ασφαλή μετεοσυμπεράσματα. Λίγο υπομονή λοιπόν!».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;