Ηλίας Κασιδιάρης: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, είχε ήδη τεθεί σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Παραιτήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλίας Κασιδιάρης από δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Αθήνας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, είχε ήδη τεθεί σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και αναγκάστηκε να παραιτηθεί, προκειμένου να γίνει αναπλήρωση της θέσης του δημοτικού συμβούλου από τον επιλαχόντα της δικής του παράταξης για τον δήμο της Αθήνας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έπαιρνε την έδρα η παράταξή του.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είχε ορκιστεί μαζί με το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο μήνα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, λόγω της αντιφασιστικής διαμαρτυρίας εναντίον του.

Ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε μόνος του δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων. Το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου έγινε η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη από τις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει την ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών που του έχει επιβληθεί, για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
0'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;