Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Έχω κάνει πολλά κομπαρσιλίκια...»
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για την εποχή που έπαιζε σε σειρές και ταινίες ως κομπάρσος και την πολιτική ορθότητα.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/1) ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε «ποδαρικό» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show» για το 2024 και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος κωμικός μίλησε για την προσωπική του εξέλιξη και την καριέρα του, το «κομπαρσιλίκι» και την πολιτική ορθότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για την περίοδο που έκανε «κομπαρσιλίκια» δήλωσε:

«Είμαι αντιραδιοφωνικός δεν συμβαδίζω με τους κανόνες του ραδιοφώνου στην εκπομπή. Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά, εκατομμύρια, λέω “τώρα θα σε χαντακώσω εγώ εδώ”. Έχω κάνει πολλά κομπαρσιλίκια. Έχω παίξει στον Έρωτα του ΑΝΤ1 το 2005, έκανα τον ναρκομανή. Ήμουν με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στην πλατεία Κλαυθμώνος και μπήκε στο πλάνο ένας άνθρωπος που ήταν υπό την επήρεια και μου λέει “εσύ ποιος είσαι;”, μπήκε στο πλάνο. Έχω παίξει και με τον Γιάννη Ζουγανέλη ήμουν στο Γιαννάκη Ομορφόπαιδο. Έχω κάνει πολλά κομπαρσιλίκια. Απλά τότε οι κομπάρσοι έπαιρναν πιο πολλά απ’ όσα παίρνουν τώρα οι ηθοποιοί».

 

 

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας σε σχετική ερώτηση για το θέμα της πολιτικής ορθότητας, απάντησε:

«Η εποχή του political correct έχει θέσει νέες δυσκολίες στους καλλιτέχνες. Προσπαθώ να μην φιλτράρω όσα λέω. Δεν θέλω να σκέφτομαι διπλά και τριπλά ειδικά στη σκηνή, γιατί τώρα είναι μία δυσκολία με το political correct. Υπάρχει ο φόβος του cancel, μην πεις κάτι που θα απομονωθεί και θα σε πετροβολούν».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;