ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα Super League: Live Streaming
Δείτε το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Super League σε Live Streaming απόψε στις 20:30!

Επιστροφή στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ. Μονάχα το τρίποντο αναζητά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Super League (20:30).

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

14 Ιαν. 2024
ΠΑΟΚ
FT
4 - 0
ΠΑΣ Γιάννινα
Abdul Baba Rahman
29'
Soualiho Meïté
49'
(Joan Sastre)Stefanos Tzimas
53'
62'
Kevin Rosero
Jean-Baptiste Leo
62'
Claudiu Balan
Pedro Conde 
(Αυτογόλ)Daan Rienstra
66'
Stefanos Tzimas
Brandon
67'
Thomas Murg
Giannis Konstantelias
68'
Kiril Despodov
Andrija Zivkovic
68'
71'
Angelos Liasos
Makis Bakadimas
72'
Joseph Efford
Zisis Karachalios
Magomed Ozdoev
Marcos Antônio
73'
Joan Sastre
Lefteris Lyratzis
79'
88'
Konstantinos Panagou
Carles Soria

ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ματς της Τούμπας. Ανώμαλη προσγείωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πτώση από την κορυφή για τον δικέφαλο του βορρά. Άχρωμος και άνευρος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη. Πρώτη ήττα μετά τις 30 Οκτωβρίου για τους ασπρόμαυρους, που, πλέον, συγκατοικούν με την ΑΕΚ στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Θα έχει το νου της και στο αθηναϊκ ντέρμπι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς υπό προϋποθέσεις, μπορεί να πιάσει και πάλι κορυφή. Κλείδωσε και την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και τώρα απομένει να υπερκεράσει το αποψινό εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Δίχως τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον απέκλεισε, όπως και για λόγους τακτικής τους Νάσμπεργκ και Τσιγγάρα, ενώ δεν υπολογίζει τους Σαμάτα και Εκόνγκ που απουσιάζουν στο Copa Africa. Στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πάμε και στον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει μπροστά του μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θέλει να κάνει τη… ζημιά στον ΠΑΟΚ. Χαμογέλασε και μετά από μπόλικο καιρό ο Άγιαξ της Ηπείρου, καθώς την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε με ανατροπή του Αστέρα Τρίπολης. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους ο ΠΑΣ, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Χωρίς τον τραυματία Παμλίδη και τους τιμωρημένους Τσαούση και Τζίμα θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στην Τούμπα. Αναλυτικά, η αποστολή: Κλέιμαν, Αθανασίου, Μπορταγκαράι, Λεό, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ναούμης, Σόρια, Κιάκος, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Σούλης, Πανάγου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπάλαν, Ροσέρο, Κύρκος, Έφορντ, Μπεγκάλα.

  • Δείτε εδώ το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;