Σασμός: Επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
Στα νέα επεισόδια του «Σασμού» η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες

Στα νέα επεισόδια του «Σασμού» η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων. Η Αργυρώ με τον Αστέρη απολαμβάνουν, ενωμένοι πια, λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα. Ένα τηλεφώνημα, όμως, τους ταράζει. Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει στο σπίτι. Πάνε μαζί στο Σταματόδεντρο, όπου τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 53

Η Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, πρόθυμο να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. Κι ενώ η Θοδώρα νομίζει ότι η Εύα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα, εκείνη νιώθει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο. Η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην δουλειά της και ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ στην Αθήνα. Τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει τα ευχάριστα για τον γιο της και ανασαίνει, ο Αντρέας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μαθιό.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 54

Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία, όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται. Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου-Εύας, τις οποίες μοιράζεται με Θοδώρα, η οποία μένει άφωνη. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Σύντομα, θα λάβει μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας και ζητά να δει την Αργυρώ, ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Ο ίδιος δεν πρόκειται να υποχωρήσει, και το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του, μία και καλή.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 55

Η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό, αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη. Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι, που θα τον εκπλήξει. Ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι στο σπίτι της Αγγέλας. Οι δυο τους θα προβούν σε μία εκ βαθέων συζήτηση, που θα τους οδηγήσει σε μία απρόσμενη απόφαση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;