Lil Nas X: Το νέο του video clip για το κομμάτι
Για την παραγωγή του "J Christ" ο Lil Nas x συνεργάστηκε με τους Gesaffelstein και Omar Fedi - Δείτε το εκκεντρικό video clip

Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το νέο video clip του Lil Nas X για το κομμάτι “J CHRIST” και έχει ήδη 1.3 εκατομμύρια views στο Youtube μέσα σε μόλις 11 ώρες!

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης μοιράστηκε το νέο του σινγκλ, “J Christ”, μαζί με ένα σκηνοθετημένο από τον ίδιο μουσικό βίντεο γεμάτο θρησκευτικές εικόνες. Εκεί παρακολουθούμε έναν αγώνας μπάσκετ μεταξύ ενός αγγέλου και ενός δαίμονα και ακολουθεί χορός στην Κιβωτού του Νώε και βλέπουμε τον Lil Nas X να είναι καρφωμένος σε ένα σταυρό.

Ο ίδιος κυκλοφόρησε το “J Christ” νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, γράφοντας ότι το τραγούδι “είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που είχε τη μεγαλύτερη επιστροφή όλων των εποχών“.

Για την παραγωγή του “J Christ” ο Lil Nas x συνεργάστηκε με τους Gesaffelstein και Omar Fedi. Έγραψε επίσης το τραγούδι μαζί με τους Gesaffelstein, Fedi και Blake Slatkin.

Το “J Christ” σηματοδοτεί το πρώτο σινγκλ του μετά την κυκλοφορία των “Late to da Party” (με τους YoungBoy Never Broke Again) και “Star Walkin” (League of Legends Worlds Anthem)” το 2022.

Πέρυσι, το ντοκιμαντέρ του Lil Nas X, Lil Nas X: Long Live Montero, έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στο HBO το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:00. Ανατολικός; θα είναι επίσης διαθέσιμο για ροή στο Max.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;