Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Γιόρτασα δύο φορές τα Χριστούγεννα, μια στην Αθήνα και μια στο Άγιον Όρος»
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν διαβάζω τις κριτικές. Θα κοιτάξω τις κριτικές των ανθρώπων που πιστεύω ότι έχουν μια ματιά ενδιαφέρουσα»

«Άσχετη ερώτηση» ήταν η μόνη απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα δυο Χριστούγεννα που έκανε φέτος, αφού βρέθηκε και στο Άγιο Όρος. «Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία» είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θιάσου της παράστασης The Humans, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών.

«Όχι, δεν κέρδισα κάποιο φλουρί φέτος. Φέτος γιόρτασα τα Χριστούγεννα δύο φορές, μια στην Αθήνα και μια στο Άγιο Όρος. Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, ήθελα πολύ καιρό να το κάνω και τώρα βρήκα την ευκαιρία και το κάνω. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το αν διαβάζει κριτικές και αν τον ενοχλούν, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε: «Δεν διαβάζω τις κριτικές. Θα κοιτάξω τις κριτικές των ανθρώπων που πιστεύω ότι έχουν μια ματιά ενδιαφέρουσα».

Τελευταία ερώτηση, εξαιτίας της οποίας έβαλε και τέλος στις δηλώσεις του με χαμόγελο, ήταν το πως διαχειρίζεται τα δημοσιεύματα που αφορούν τη προσωπική του ζωή: «Άσχετη ερώτηση… δεν με στενοχωρεί τίποτα» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;