Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου»
«Δεν θα το ξαναέκανα»

Μετά τις εντυπωσιακές αναρτήσεις της από τη Νέα Υόρκη στα social media, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε στο YouTube με νέο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με την Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν τη δική τους στήλη στο κανάλι του Raw House, όπου και ανέβηκε το νέο video με τα δύο κορίτσια να απαντούν σε διάφορες προσωπικές ερωτήσεις πίνοντας σαμπάνια!

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού και τα δύο κορίτσια έκαναν αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να δηλώνει μεταξύ άλλων πως δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της one night stand.

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εν τέλει να μη ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μια φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει» αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή σε άλλο σημείο του βίντεο σχολίασε:

«Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γνωστό μοντέλο πριν από μερικά χρόνια είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο ανέβαζε αρκετά συχνά βίντεο στο Youtube, όπου μοιράζονταν τις καθημερινές στιγμές τους. Πλέον είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα με τους δυο τους να φαίνονται αρκετά ευτυχισμένοι μην μπορώντας να το κρύψουν.

Τέλος, σε άλλο σημείο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε πως έχει στείλει σε σύντροφό της πονηρές φωτογραφίες στο παρελθόν.

«Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασσικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο» απάντησε ακόμη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;