Καρμική Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου
Πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω;

Ζώδια: Καρμική Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 

Από το astrolife και τη Λίλιαν Σίμου 

Με ένα νέο φεγγάρι στην αρχή του έτους, την 11η Ιανουαρίου το μεσημέρι, σε ημέρα και ώρα Δία και στην 21η μοίρα του Αιγόκερου.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν λειτουργεί με τον πιο εύκολο τρόπο. Ο ψυχισμός περιορίζεται σε καθήκοντα, υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και προσδιορισμένες ευθύνες.

Συναισθήματα που περιγράφονται είναι η εγκράτεια, η σύνεση, η μοναχική διαδρομή, η βαθιά περίσκεψη, η παγωνιά και η σοβαρότητα.

Υποβόσκει η αίσθηση πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να σβήσουμε το χθες και να προσφέρουμε ένα χρονικό διάστημα στον εαυτό μας δίχως μεταβλητότητα, αστάθεια, αβεβαιότητα, πισωγυρίσματα.

  • Ένας καρμικός προορισμός ανοίγει με τον κύκλο του φεγγαριού. Σκέψεις, ιδέες, απόψεις, ανταλλαγή απόψεων, θα βοηθήσουν προκειμένου να προχωρήσουμε ανανεωμένοι και δυνατοί.
  • Ήδη ο ανάδρομος Ερμής έχει μπει σε ορθή πορεία από την αρχή του έτους και έχουμε κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό σε συμπεράσματα. Βρίσκεται στο Γαλαξιακό Κέντρο, εκεί από όπου εισπράττουμε τις πιο εκλεπτυσμένες δονήσεις του Γαλαξία μας. Νιώθουμε, αντιλαμβανόμαστε και διοχετεύουμε ποιότητα και αξίες.
  • Η αλλαγή συνειδητότητας είναι ιδιαίτερα ουσιαστική και μπορούμε να αλλάξουμε φιλοσοφία ζωής. Όποιες ιδέες έχουν φθαρεί ή δεν εξυπηρετούν πλέον, μπαίνουν στο περιθώριο. Η αναπροσαρμογή θα είναι σημαντική κυρίως από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά.
  • Η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι ουσιαστικά εφόδια για να κάνουμε νέες προσπάθειες, στις οποίες συνοδοιπόροι θα είναι φωτεινοί και αισιόδοξοι άνθρωποι. Η διάθεση πρέπει να παραμένει θετική, παρά τις αντιξοότητες.
  • Η θετική διάθεση στηρίζεται από την στοχευμένη δραστηριότητα, με σκοπό να αναπτύξουμε το πεδίο μας, να αξιοποιήσουμε γνώσεις και δεξιότητες, να παραμείνουμε σθεναροί προς κάθε κατεύθυνση και να ελέγχουμε πρακτικές τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες.
  • Χρειαζόμαστε απτές αποδείξεις και όχι αφελείς ουτοπίες.
  • Δεν επενδύουμε σε ωραίες ιδέες ή σε ελκυστικές και εξιδανικευμένες προτάσεις.
  • Παραμένουμε μαχητές για ό,τι αξίζει, μας καταξιώνει και μας διακρίνει.
  • Το καλύτερο αποτέλεσμα αυτού του κύκλου, απαιτεί ανανέωση, αναζωογόνηση, ανασυγκρότηση και καινοτομίες.

Μία σημαντική κρίσιμη στιγμή είναι αυτή η Νέα Σελήνη.

Άφησα για επίλογο τη σχέση της με τους Δεσμούς της Σελήνης, τους οποίους τετραγωνίζει με ακρίβεια.

Αυτό σημαίνει πως κάθε μας επιλογή σ’ αυτό τον νέο κύκλο, κάθε ρύθμιση, κάθε σχεδιασμός και απόφαση, θα έχουν καρμικές συνέπειες θετικές ή μη. Θα καθορίσουν, στην αρχή του έτους, τη σχέση με το «είναι» μας, την πνευματική και συναισθηματική μας υπόσταση, την εξουσία, την ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και «οι άλλοι», την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα έχουν συνέχεια και χρονική διάρκεια.

Αξίες, σοβαρότητα, σύνεση, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμός, ευθυκρισία, δικαιοσύνη είναι τα θετικά που εγείρονται με τον νέο κύκλο του φεγγαριού.

Σκληρότητα, απάθεια, αναλγησία, επιβολή, χειραγώγηση, αδικία, έλλειψη ενσυναίσθησης και αξιών, είναι αυτά που πρέπει να αποφεύγονται.

Συνοδοιπόροι που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, θα μας τροφοδοτήσουν με δύναμη και θωράκιση.

Συνοδοιπόροι που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, θα μας οδηγήσουν σε χαοτικές καταστάσεις.

Σε μας έγκειται να επιλέξουμε τον δρόμο της Αρετής ή της Κακίας, σύμφωνα με την αρχαία σοφία των μύθων του Ηρακλή. Η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε και αυτή τη χρονιά, είναι τιτάνια. Ο Ηρακλής (κλέος της Ήρας = η δόξα της Ψυχής) είναι όμως η πρόκληση. Ας ανταποκριθούμε σωστά!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;