Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτησή της για το «Είσαι το ταίρι μου» - «Να απολαύσετε την ζωή»
Η Βίκυ Σταυροπούλου με νέα της ανάρτηση στο Instagram ευχαριστεί το κοινό για την αγάπη που δείχνει έως και σήμερα στο «Είσαι στο ταίρι μου».

Ένα γλυκό και συγκινητικό throwback έκανε το βράδυ της Τετάρτης (10/1) η Βίκυ Σταυροπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το «Είσαι το ταίρι μου», την αγαπημένη κωμική σειρά που προβλήθηκε το 2001 στο Mega «Είσαι το ταίρι μου» και έκανε το κοινό να την «ερωτευτεί».

Αν και έχουν περάσει παραπάνω από 20 χρόνια από τη χρονιά που προβλήθηκε η σειρά, το κοινό συνεχίζει να την αγαπάει, κάτι που φαίνεται μέσα από τα social media, αλλά και από το γεγονός ότι προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη. Η τηλεοπτική «Στέλλα» λοιπόν έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με αφορμή την επανάληψη του «Είσαι το ταίρι μου» και ευχήθηκε σε όλους και σε όλες να βρουν… το ταίρι τους!

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από επεισόδια της σειράς και έγραψε στην λεζάντα:

«23 χρόνια πριν. Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας, τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το «Είσαι το ταίρι μου». Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι’ αυτή την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της. Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου, και πάντα θα συγκινούμε όταν παίζεται στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να… βρείτε το ταίρι σας, να χρειαστεί να τρίψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε την ζωή… Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων και να αγαπάτε βαθιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
38'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
5'
75 - 71
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΗΜ
56 - 52
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;