Το έπικ σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το μιλφέιγ του Δημήτρη Σκαρμούτσου - «Σα να τρως τυροκαυτερή»
«Επειδή είναι η πρώτη εκπομπή της χρονιάς, θα μπορούσες να πεις ψέματα. Λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση;»

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ “Fay’s Time” με τη Φαίη Σκορδά την Τρίτη (2/1), καθώς η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τη συνταγή γλυκού που παρουσίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο διάσημος σεφ έφτιαξε μιλφέιγ με μους λευκών τυριών και μαρμελάδα φράουλας, αλλά η συνταγή του δεν άρεσε στην Φαίη Σκορδά που δεν το έκρυψε. Όπως του είπε της φάνηκε πολύ αλμυρό το τυρί.

«Δεν μου αρέσει. Δεν μπορώ να φάω έτσι τα τυριά. Είναι εμπορικό;», είπε η παρουσιάστρια προκαλώντας την αντίδραση του Δημήτρη Σκαρμούτσου: «Το κέρατό μου… Και πώς μπορείς να φας τα τυριά; Μίλα ελεύθερα. Καλά πήγε κι αυτό. Αγγελική μου να τη χαίρεσαι την παρουσιάστριά σου».

«Το τυρί είναι πολύ αλμυρό ρε συ», του είπε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια κι ο σεφ της απάντησε: «Επειδή είναι η πρώτη εκπομπή της χρονιάς, θα μπορούσες να πεις ψέματα. Λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση;».

«Είναι σαν να τρως τυροκαυτερή με φράουλα», του είπε μετά η Φαίη Σκορδά, το οποίο μάλλον ακούστηκε ως “τελειωτικό χτύπημα” στον Δημήτρη Σκαρμούτσο που της είπε: «Τυροκαυτερή; Φεύγω!».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;